Har du prøvd Clinique utover å perfeksjonere super concealer camouflage + 24-timers slitasje?

Uh … 24-timers slitasje tid = ønskelig tenkning
En gang i gang, etter å ha sett et bilde av meg selv i beskåret, flared capris med en camo-utskrift, gjorde jeg en pakt med meg selv for å holde seg langt, langt borte fra kamuflasje.

“Karen,” sa jeg til meg selv, “nei. Stoppe. Ikke gjør det, med mindre du vil se ut som en Sassy Filipino Oompa Loompa. ”

ANNONSE

Jeg gjorde ikke.

Så jeg stoppet. (Clinique utover å perfeksjonere super concealer camouflage + 24-timers slitasje teller ikke siden det er en concealer, så det er unntatt fra denne pakt.)

Clinique utover å perfeksjonere super concealer camouflage + 24-timers slitasje ($ 19,50, 0,26-oz. Rør)

Det er en ekstremt pigmentert flytende concealer tilbys i 18 nyanser (inkludert en fargekorrigering av aprikos en), så vel som jeg virkelig liker noen ting om det, som sannheten som det skjuler alt, det går ikke ned i linjene under min Øyne (Selv om matt overflaten kan markere alvorlige tørre flekker), er det enkelt å blande, så vel som det ikke ser kake-y eller åpenbart. Selv når jeg kommer opp i mitt skremmende forstørrelsespeil, kan jeg ikke fortelle det er der.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

I det minste på disse måtene er det som å omfatte for evensens fremragende ultra HD-skjønne, som jeg liker uten grunn.

“Dekk opp uten å røre opp for 24 livssikkertimer. umiddelbart så vel som raskt blandinger i huden for å perfekt skjule ufullkommenheter. Overføringsresistent formel forblir satt – selv med svette samt fuktighet. Gir øyeblikkelig hydrering for å holde øye-områdets hud som føler seg komfortabel, ser frisk så vel som naturlig. 18 nyanser i totalt, inkludert en må-har aprikosfarget korrektorskygge for å hjelpe til med å håndtere mørke sirkler samt misfarginger. ”

– Clinique.com.

Jeg bruker en blanding av medium 18 (som er gulaktig) så vel som medium 22 (som er peachy) under mine øyne. Siden det er ekstremt matt, hoppet jeg over å sette pulver … Jeg er fortsatt i ærefrykt for nøyaktig hvordan du ikke kan se det i det hele tatt i dette bildet.
Medium 18, medium 20 samt medium 22

Min eneste ekte gripe (men det er en doozy) er med slitasje tid …

Som det er ikke 24 timer. Omtrent halvveis med dagen, kan jeg allerede se mine mørke sirkler igjen.

Gitt, som berører dette, kunne ikke være lettere siden det sømløst, blander seg uanstrengt inn i seg selv når jeg gjenspeiler det etter noen timer, Buuuuuuuut som ikke er poenget. Dette skal vare i de siste 24 timene (de selv legger det i navnet!), Så vel som jeg får seks på det meste.

Så det er litt skuffende, men varm dag! – Det ser freakin ‘nydelig ut. Hvis det varet lenger, ville vi snakke med hellige gralstatus.

ANNONSE

3 av 5 hjerter.

Visste du? Du forstår sannsynligvis allerede dette trikset, men det er veldig praktisk noen ganger. Forstikk du at du umiddelbart kan forvandle din foretrukne farget fuktighetskrem eller BB-krem til en middels dekning (eller til og med full dekning) fundament ved å legge til noen dråper væske concealer? Jepp.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post