Søndager med faner katten, sminke og skjønnhetsblogg mascot, vol. 690

Hei! Hei der (* bølger fra Novato *). Meow var julen din?

Gruven var god. Vi besøkte foreldrene mine i East Bay, ut i Union City. masse mat og fange opp. Vi så på Golden State Warriors Basketball Game. Connor praktiserte hennes høye dykking utenfor stuen sofaen.

ANNONSE

Jeg savnet min tabby selvfølgelig. Jeg savnet ham mye. Jeg savner virkelig sin store personlighet rundt ferien.

Rosie.

Rosie har vært medlem av familien vår og lederen av fanene Cat Industries, LLC for litt mer enn et år nå, og hun kommer definitivt ut av hennes skall. Hun plotter sitt eget kurs og følger i Tabs fotspor når det gjelder å lage et navn for seg selv og oppnå storhet.

Som denne måneden utviklet hun sitt første signaturjordisk moteprodukt, en biometrisk kattkrage som viser brukerens disposisjon til ethvert øyeblikk.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Utrolig!

Det er veldig kult, men mens Tabs designet produkter basert på intuisjon og hans uhyggelige følelse av stil, følger Rosie den vitenskapelige metoden, som stole på fokusgrupper og hyppig samarbeid.

Hennes forskning viste at katter reagerer godt på regnbuer, så kragens OLED-skjerm viser en regnbue når brukeren er glad og går.

Det overvåker også trinnene dine, din hjertefrekvens for å se om du blir stresset ut, overvåker dine behandlingsnivåer for å varsle deg når ditt behandle nivå blir farlig lavt, og det lar deg vite om du ikke får nok søvn, fordi katter ikke får nok søvn, fordi kattene ikke får nok søvn kan aldri få nok søvn.

Det lar deg til og med vite om dine fiender er i nærheten. På den måten kan du gå inn i kampmodus hvis du trenger det.

Og det overvåker også alle menneskene rundt og minner deg om å være snill mot dem.

ANNONSE

Det er virkelig bemerkelsesverdig. Jeg kan ikke vente med å se hva Rosie kommer opp med neste.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post