Hva er din “aldri igjen” leppestift farge?

(jeg kan ikke engang huske på hva denne blå fargen kalles, men jeg tror det er fra Mac?)
Du forstår jeg hater å si “aldri”, siden du bare aldri (ha, ha!) Vet. Du forstår aldri når du vil oppdage en $ 100-utgifter i en matbutikk parkeringsplass, akkurat som at du aldri forstår hva du vil være i neste uke, neste måned eller neste år, men hvis jeg skulle velge en farge på leppestift som jeg ikke tror jeg burde noensinne ha på seg igjen … Jeg må gå med blå.

Det har vært “på trend” de siste årene å ha på seg cray-cray sult spill leppe farger, så vel som blå, mens jeg tror det kan se fantastisk ut i bilder, ser latterlig ut på meg.

ANNONSE

Jeg er ikke hip nok til blå.

Jeg cringe bare å tro på det …

Også, det var den frostige purplish grå leppestift jeg benyttet til å ha på seg ca 1997. Det var så forferdelig! Jeg brukte den med mørk plomme – nesten svart-lip liner, som selvfølgelig var ubegrenset.

Og vi kan ikke mislykkes i å huske daben for å fjerne glans i midten av den nederste leppen.

HERREGUD! Det var fasjonabelt på den tiden, men nå gjenkjenner jeg at det så ganske forferdelig ut. Jeg håper det aldri kommer tilbake i stil, men hvis det gjør det, kan jeg prøve det bare for spark …

Nah. Nuh-uh. NEI. aldri igjen.

ANNONSE

Hva med deg? Har du en “aldri igjen” leppestift farge? Er det en mørk brun fra 90-tallet? En lys barbie rosa? En pastell matt beige? Vennligst fortell.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post