Maybelline Farge Sensasjonell levende matt væske Lip Farge: Evaluering og fargeprøver, Del 2

Her er Swatches of the Second Group på $ 6,99 Maybelline Farge Sensational Vibrant Matte Liquid Lip Colors. (Klikk her for å se bilder så vel som fargeprøver av den aller første batchen.)

Akkurat som en recap, her er mine tanker på formelen samlet …

ANNONSE

Først er disse ekstremt levende, så vel som praktisk talt alle de 10 tilbudt farger er helt ugjennomsiktige, selv etter et enkelt lag. I motsetning til navnet antyder, skjønte jeg ikke at de ikke oppdaget dem å være spesielt matt. Jeg vil forklare dem mye mer som satin, med noen som virker litt glanset. Også, de aldri helt tørr ned, så vel som de ikke er nesten som overføres resistente som flytende leppestifter av Kat von D, Colourpop eller Sephora, for eksempel.

Når det er sagt, er de heller ikke som tørking, så det er den enorme avveien med denne formelen.

Jeg liker fargematen, så vel som nøyaktig hvor behagelig disse er. Men jeg liker ikke den ekstremt sterke duften eller nøyaktig hvor raskt de smør så vel som overføring.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis du er følsom for dufter, vær ekstremt forsiktig med disse. Ved søknad er det en sterk blomster / pulver duft (kanskje freesia?) At jeg fortsatt kan legge merke til etter 20 minutter (selv om det er svekket da).

Jeg føler meg også litt av en tingle på mine lepper etter at jeg bruker dem. Jeg er ikke sikker på om det er en reaksjon på duften eller en komponent i leppestifter, men det er ikke foruroligende, så vel som ikke gjør mine lepper rødt eller betent eller noe sånt. Bare noe jeg trodde jeg burde merke seg.

Samlet sett, hvis du søker etter intens pigmentering i en komfortabel så vel som rimelig flytende leppestift, er disse verdt å inspisere ut; Men hvis du søker etter langvarige leppestifter, kan du bli skuffet. I tillegg til å være forsiktig hvis du er følsom for dufter!

Her er swatches samt detaljer om de siste fem nyanser (røde og purpures) – Fuschia Ecstacy, Orange Shot, Rebel Rød, Vibrerende Violet samt Possessed Plum.

L til r: fuschia ecstasy, oransje skudd, rebel rød, levende fiolett samt besatt plomme
Fuschia ecstacy.

Twatched på armen min, dette ser ut som en rosa / rød, men på mine lepper ser det mye redder.

Jeg virkelig som denne fargen.

Fuschia ecstasy.

Orange Shot.

Denne oransjen har store røde undertoner, noe som gjør det til min foretrukne oransje leppestift noensinne. Mange appelsiner har en tendens til å se ekstremt Halloween på meg, enten siden de er like bra eller har så godt gule, men dette har tilstrekkelig rødt for å gjøre det ekstremt slitsomt, så vel som du kan sikkert fortsatt se oransje.

Det gjelder også ekstremt jevnt. Dette er en vakker farge som jeg sikkert planlegger å ha på seg denne sommeren!

Orange Shot.
Rebel rødt.

Denne utmerkede Candy Apple Red har mye mer av en matt finish, som er fint. Det forlater en misfarging som den bruker av, noe som gjør at det virker lenger varig.

REBEL RED.
Levende fiolett.

Jeg tror at denne spektakulære lyse fiolen er virkelig pen, men det er også den ene fargen som jeg mest sannsynlig ikke ville ha på seg. Muligens hvis det tørket til en helt matt overflate, ville jeg føle meg mye mer behagelig å bruke det, men det er like bra for min smak.

Likevel gjelder den ugjennomsiktig, så vel som jevnt, så hvis du liker fargen, er det verdt å prøve, siden det er ekstremt unikt.

Levende fiolett
Besatt plomme.

Som ofte oppstår med leppefarger så mørke som denne dype burgunder, er søknaden ujevn så vel som ujevn. Dette er en ekstremt høy vedlikeholdsfarge, så vel som jeg må grundig lag det for å få en jevn finish.

Jeg liker virkelig mørke leppestifter, så jeg er litt misfornøyd av nøyaktig hvordan dette fungerer.

Besatt plomme

ANNONSE

Også, her er en nærbilde av den flate doe-foten applikatoren:

Alle 10 nyanser av maybelline fargesensasjonell levende matt flytende leppefarger tilbys nå på målet for $ 7.

Har du prøvd disse ennå? Hvilken er din favoritt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post