Crazy Brow Days! (Vi alle har dem)

bare en liten cray i dag
Hei venn! glad i torsdag. Er det bare meg, eller har dette føltes som den lengste korte uken noensinne?

Uansett, jeg har offisielt å ha en gal panne dag. Det startet denne morgenen da jeg ble klar for en videosamtale. Jeg trakk i mine buer med min normale Chanel Kid Brow blyant, men da da jeg så i speilet, løftet jeg mine brynene så på at jeg nesten hadde fylt dem i det hele tatt. Så jeg legger litt mye mer produkt i, så litt mye mer og litt mer.

ANNONSE

Neste ting jeg vet, mine penner ser utrolig mørke og gal!

Selvfølgelig måtte jeg gjøre det mye mer komplisert ved å kjøre en pølsepensel gjennom, så jeg kunne prøve igjen, denne gangen i stedet med en øyeskygge (god ol “Mac Brun). Det så også, så fortsatt ganske funky.

Dette var det beste jeg kunne gjøre. Noen dager vinner du Brow-spillet, og noen dager må du ta det du kan få. Hei, i det minste prøvde jeg, ikke sant?

ANNONSE

Har du en gal panne dag også? Fortell meg at jeg ikke er den eneste.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post