Urban Decay Troublemaker Palette: Denne fabelaktige fleksible paletten er på salg nå

Du er en troublemaker, urbane forfall!
Jeg likte Urban Decay Troublemaker Palette da det kom ut for $ 39 i høst, men det er på salg for $ 19 nå! Tuller du med meg?! Jeg elsker det til den prisen, som er hvor mye det er nå på salg (som vi snakker på Sephora og UD-nettstedet). Jeg tror det er en flott “Going Out” palett, og du får Hella Major Bang for pengene dine til den prisen.

Når du åpner den, ser det ut til at det er ni nyanser, fordi det er ni panner, men det er faktisk 10, fordi to nyanser deler sammenstøt, midtpannen. Det er delt mellom svart og hvitt, og jeg forstår ikke helt begrunnelsen bak det fordi den svarte kommer inn i den hvite, og den hvite kommer inn i den svarte, men begge er nyttige, så jeg kan leve med det, spesielt på $ 19.

ANNONSE

Paletten kommer også med en miniatyrproblemer mascara, som utmerker seg på fortykning, men er bare ok ved forlengelse og krøll hold (jeg typisk ender opp med å lagre den under en separat forlengelse av vanntett mascara).

Nå er de tre varmtonede brune mattene i denne paletten det som støt denne dårlige unge gutten til Bad-@ SS-nivå. Ingen av dem er altfor oransje-y eller rødaktige, som er store trender best nå, og alle tre er svært nyttige dag / nattfarger. Den letteste minner meg faktisk om Mac Bamboo, mens midt-tonet ser ut som Mac Soft Brown, og den mørkebrune kunne praktisk talt passere for Mac Brown Down Dupe.

De er farger som jeg vet at jeg kan bære på dagtid og om natten. Selv klokken 2 om morgenen … ikke at jeg har mye grunn til å ha på seg øyeskygge på 2 om morgenen (lenger).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Det er også fire metalliske juveltoner som dobler så sparkly, skinnende eyeliners. De føler seg litt chunkier enn Browns og viser litt fallout – mye mer enn Browns (som ikke har noen fallout) – men i salgsprisen, er jeg ok med det.

Så, som om du skal til en fest, gjør denne paletten det veldig enkelt å sette et øyeutseende sammen. Du kan blande en eller to av de brune på lokkene dine, og deretter line lash linjer med noen av metallene.

Det er noen gode alternativer her for å leke med skyggeintensitet også, spesielt med jewel-tonene i tandem med hvitt svart sammenstøt. I toppbildet har jeg den grønne skyggen, bankrollen, lagdelt på toppen av den svarte skyggen i Clash.

I utgangspunktet gjør det å bruke metallikkene på toppen av den svarte skyggen at de ser rikere, mørkere og dypere, og påføring av dem på toppen av den hvite skyggen gjør at de ser lysere ut.

Dette er et ganske godt salg på en ganske fleksibel palett. Jeg mener, brunene er flotte, men metallikkene kombinert med hvitt / svart sammenstøt, ta det til neste nivå.

ANNONSE

Det er nyttig, og det er på salg!

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post