Hold den krøllen! Begynn med et lag med vanntett mascara for å låse i lash-krøllen

Hvis dine urolige visker nekter å holde en krølle etter at du har brukt mascara, kan du prøve å koaxere dem til å være mye mer samarbeidsvillig ved å starte med et tynt lag med vanntett mascara først. Deretter følg den med din vanlige go-to mascara.

Fra og med den vanntette formelen må hjelpe dine lashes holde krøllen lenger og hindre at de raskt faller ut av oppmerksomhet.

ANNONSE

Dette var en nylig oppdagelse for meg, fordi noe merkelig skjedde med mine lashes da jeg ble gravid …

Plutselig (seriøst var det som det skjedde over natten), stoppet mascara, og med “sluttet å jobbe”, sier jeg ingen av dem – absolutt ingen – ville holde en krølle. De mistet all respekt for mine lashes og min Shu Uemura Lash Curler.

Jeg ville krølle mine lashes og bruke et lag mascara, men mindre enn et minutt senere, ville hver lille lash være rett som et bord igjen.

Bluh.

Så jeg spurte på Facebook for tips, og en fantastisk mascara-engel foreslo denne, lol! Det er virkelig hjulpet med curling-situasjonen, og det ser ikke ut til å være noe som vanntett mascara jeg bruker, enten det er high end eller apotek. Det fungerer bare.

ANNONSE

Gi det en gang en gang hvis du noen gang finner deg selv “Lash Curl utfordret.”

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post