Den enkleste metoden for å bære rød leppestift

-> Jeg har oppdaget din nye foretrukne metode for å bære rød leppestift. ?
Ni ganger ut av 10, vil jeg helst ha en naken leppe enn en rød, siden jeg bare ikke liker å måtte tilby med presisjonen, mannen. Jeg ønsker ikke å bruke tiden som pakker en leppe, eller ta vare på Red Lip Liner, eller korrigere en hvilken som helst type wonkiness med concealer. Jeg vil bare sette på noen leppestift, raskt, så vel som å komme på å leve katten min fineste liv, ha ha ha!

Vær det som det kan, dette indikerer ikke at jeg ikke bruker røde lepper siden jeg absolutt gjør! – Spesielt i ferien. “Tis sesongen for rødt, tross alt, så jeg har en løsningsmetode for å ha rødt at jeg har vært kjærlig i det siste, så vel som jeg tror du vil også.

ANNONSE

Merk: Det er utrolig enkelt.

Jeg har gjort det mye i det siste med Metropolitan Decay Vice Lipstick i Tryst ($ 18), en fengslende kremaktig rødaktig fuchsia.

Her er det direkte fra røret. Ingen liner, ingen leppebørste.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Gal for crimson (men ikke tiden det tar å bruke det)
Jeg som denne røde full-på seg selv, men det tar litt albuefett for å få alt dette, så vel som å gjøre det semi-anstendig i en bevegelig bil, som er der jeg vanligvis legger på leppefargen min i disse dager , siden jeg alltid kutter det så nær å komme et sted i tide.

Så i det siste begynner jeg med et lag med naken leppestift (ærlig klageblomst er min nåværende fave, men enhver type nakne må fungere) i stedet. Deretter, etter at jeg har fått et lag ned, bruker jeg et tynt lag med rød leppestift på toppen, direkte fra røret. Så gni jeg leppene mine sammen for å blande alt, så vel som fjærkanter med en finger.

Du kan absolutt gjøre dette i et bevegelige kjøretøy, jeg sverger.

Den nakne leppestift diffunderer den røde, så vel som bringer ned intensiteten, så jeg får fremdeles essensen av “festlig ferie crimson”, men uten å måtte gjøre de andre trinnene røde krever normalt.

‘Ze siste utseende

ANNONSE

Jeg har gjort dette et par ganger nå på feriefester, så vel som sammenkomster, så vel som har fått heller noen få komplimenter, så vel som når jeg går folk med prosessen, er de alltid sjokkert av nøyaktig hvor bare effektivt det er. Prøv det en gang!

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post