Spark av skoene dine i den åpne tråden

Jeg begynner virkelig å glede meg over disse åpne trådene. Hvis dere menn liker, kan vi kanskje gjøre dem til en langsiktig ting som mandagsundersøkelsen.

Husk at du kan chatte om hva som helst. Uansett hva du tenker på. Forrige uke dekket vi kameraer, sjarmprodukter, surfing så vel som katter (blant annet)! Har du noen form for brennende sjarmproblemer eller filmanmeldelser ?? Føl deg helt del av å dele dem i kommentarene.

ANNONSE

For å sparke ting, akkurat her er et par bekymringer som dukket opp i innboksen min denne uken:

Hvor fikk jeg den miljøvennlige jakken min?

Den khaki miljøvennlige jeg brukte i Milani/Mac FOTD? Jeg oppdaget det omtrent en måned tilbake i juniors seksjon på Marshall’s, også med huset mitt hjemmefra, så vel som det var en avtale også på $ 16! Jeg har ikke sett det igjen på stativene, for da, men hvis du vil spore det, er det av terapi.

Jobber jeg på heltid på bloggen?

Ja så vel som nei. Mange av tiden føles det ikke som jobb, men jeg legger inn zillioner på timer (mye mer enn 40/uke). Jeg gjør også fortsatt noen frilans som komponerer på siden.

Har du noen gang prøvd…?

Jeg var innom en Mac Pro -butikk forrige uke, så vel som på en innfall som ble valgt opp Mac Cream Color Base i Hush ($ 16,50). Det er en skinnende, ferskenkrembase som jeg på samme måte har brukt som markør. Jeg har hatt Pearl i lageret mitt i noen år, men jeg ønsket å prøve en ny nyanse. Har du prøvd noen form for dem før? I så fall hva liker du å bruke dem på?

ANNONSE

Klar ferdig gå! Ideelt sett fanger jeg deg i kommentarene.

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post