La Korres glede leppene dine med fuktighet så vel som ren, skinnende farge

Gah! Denne frysende forkjølelsen har vært fuktigheten rent ut av leppene mine. Hvis det ikke er tørrkjølelsen i luften utenfor, er det varmeapparatet som løper inni hjemmet ditt hele natten. Leppene mine Hjelp!

Jeg håper disse nye mango -leppestiftene fra Korres glede Leppene dine Sett gjør teknikken siden jeg liker metoden de ser ut.

ANNONSE

Korres ga ut en rekke ferieverdier i år. Dette inkluderer fire fuktighetsgivende leppestifter i jordnære varme toner, og alle kringkaster naturlig, skinnende farge.

Oransje rød 52

Naturlig lilla 25

Oransje brun 47

Naturlig brun

Ikke bare føler de seg lette så vel som glatte på leppene mine (med høy glans, ganske som Chanel Aqualumieres), påfører semi-sheer uten en merkbar smak eller en duft, men tilsetningen av SPF 10 så vel som fuktighetsgivende mangosmør skal hjelpe For å beskytte så vel som å fukte leppene mine med resten av denne solfylte kalde spellen vi har hatt. Jeg føler meg også bra med å utnytte dem ofte siden Korres var tilstrekkelig til å utelate parabene, sulfater, petro-Chemicals samt GMO (yay!).

ANNONSE

De fire fargene er kjøpt hver for seg, og vil klokke inn på $ 72 for gjengen, noe som får $ 27 -verdisettet til å se ut som en samlet stjeling. Jeg ser flott strømpe -stuffer potensielle her. sminke samt skjønnhetsbloggvurdering: a

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post