Nars Fall 2015 -samlingen har mye mer vendinger enn en levetidsfilm

iført den nye Nars Fall 2015-samlingen
Nars 2015-samlingen har mye mer vendinger enn en kvinne-i-peril film på livet (som jeg har sett mye på det siste, som du kan fortelle). Du vet, som, akkurat når du begynner å tenke at fødselsmoren til babyen som filmenes hovedperson organisert til å adoptere, kan faktisk være en god jente, men det viser seg at hun er ønsket om åtte spesifiserer for kidnapping og utpressing! *gispe!*

Hei, vri.

ANNONSE

Nars Fall 2015-samlingen

Like uventede vendinger skjer i 14-delt Nars 2015-samlingen, som lanserer 15. juli på Nars Butikker og Narscosmetics.com, og 1. august på Sephora og Nars tellere i varehus.

I stedet for samme-O ‘, samme-O’, typisk blanding av øyenskygge duoer og singler, blandet nars ting opp med en helt ny linje med vri opp skyggepinner.

Boom. Tankene blåst.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

De nye Nars Velvet Shadow Sticks ($ 28 hver) fra Nars 2015-samlingen
$ 28 Nars Velvet Shadow Sticks er kremete vri opp øyeskygge som du kan bruke som krem ​​skygger eller som baser for pulver øyeskygge – eller, heck hvis du føler deg kreativ, som eyeliners, eller til og med som å håndtere highlighters.

De åtte som er omtalt i høstsamlingen, er blekgull Hollywoodland, Shimmery Golden Black Aigle Noir, Navy Glenan, Pink Champagne Goddess, Quartz Oaxaca, Shimmery Deep Teal Sukhothai, Black Filbuste og Gray Reykjavik.

Nars Fall 2015 Velvet Shadow Sticks fra venstre i Hollywoodland, Aigle Noir, Glenan, Goddess, Oaxaca, Sukhothai, Filbuste og Reykjavik
Når jeg bruker disse på lokkene mine som kremskygger, glir de over huden min, og formelen sprer seg uten motstand når jeg går tilbake med en ren for å diffundere kantene. Det tar omtrent syv og et halvt minutt for dem å tørke / sett (ja, jeg timet det helt, lol!), Som innebærer mye spilletid for meg å ta min søte tid på å flytte skyggene rundt og blande fargene sammen.

Så langt, jeg liker virkelig hvor lett de skal jobbe med (og jeg elsker også den satinske overflaten av shimmers).

Nars Fall 2015 Velvet Shadow Sticks fra venstre i Oaxaca, Sukhothai, Filbuste og Reykjavik
Nars Fall 2015 Velvet Shadow Sticks fra venstre i Hollywoodland, Aigle Noir, Glenan og Goddess
Men vent, det er mer! Velvet Shadow Sticks er ikke de eneste tingene her med en vri. Fargene selv er slags uvanlige for høsten.

I stedet for rike bær, røde og sooty smokey nyanser, inneholder NARS Fall 2015 to solfylte nakne lip gloss i rosa beige chelsea jenter og glitrende candy rosa baby dukke ($ 26 hver), så vel som en rosenrød, skinnende, sandaktig rødme kalt rødme i trengsel ($ 30) som kan passere for en varmhøytliggende highlighter.

Nars Fall 2015 Lipgloss i Baby Doll
Nars Fall 2015 Lipgloss i Chelsea Girls
Du vet jeg elsker naken lepper, så jeg handler om glansene. De bruker uanstrengt med merkevarens standardglansformel, så de er unscented, unflavored, lett, ikke-klebrig og veldig behagelig.

Chelsea Girls er min favoritt av de to fordi det er en av de varme og kremete rosa beiges som du kan ha ganske mye over alt. Hvis navnet virker kjent, er det! Chelsea Girls er også en nåværende Nars Lip Lacquer.

Nars Fall 2015 Collection Blush i Tribulation ($ 30)
Teknisk sett er trengsel en rødme, noe som er morsomt for meg fordi det ser mye ut som en rosenrøde beige highlighter på huden min. I disse bildene (oppe og nedenfor) har jeg på seg det buffet på toppen av kinnbenene mine og ned i nesebroen for en veldig myk, diffust effekt … som er akkurat min ganske høydepunkt!

Nars faller 2015 leppestift i VIP Red
Når det gjelder resten av utgivelsen, vel, vet du hvordan NARS gjør røde leppestifter, og den her er også en skjønnhet. Varm murstein rød leppestift i VIP Red ($ 27) er rik, glatt og helt ugjennomsiktig. Selvfølgelig er det så sterkt pigmentert at det ikke er noen måte jeg kan trekke den av uten en leppe ren og en lip liner. Jeg mener, det er bare ikke noe rom for feil. Jeg prøvde å gjøre det frihånd, og hver eneste feil stod ut.

Avrunding av samlingen er to nye nyanser av Dual-Intensity Eyeshadow – Golden Shimmery Brown Telesto og glitrende Peacock Burgundy Pasiphae ($ 29 hver) – begge som glimmer og gløder på lokkene.

Nars Fall 2015 Dual-Intensity Eyeshadows i Telesto (venstre) og Pasiphae (høyre)
Jeg liker å ha dem på seg selv på lokkene mine for en høystråle, øye-åpning glimt, men jeg vedder på at de vil se enda mye mer bemerkelsesverdig på toppen av en svarte base.

Nars Fall 2015: Swatches

Nars Fall 2015 Velvet Shadow Sticks fra venstre i Hollywoodland, Aigle Noir, Glenan og Goddess
Nars Fall 2015 Velvet Shadow Sticks fra venstre i Oaxaca, Sukhothai, Filbuste og Reykjavik
Nars Fall 2015 Dual-Intensity Eyeshadow i Telesto (venstre) og Pasiphae (høyre)
Nars Fall 2015 Lipstick i VIP Red
Nars faller 2015 rødme i TribulAtion.

Nars Fall 2015 Lipgloss i Chelsea Girls (venstre) og baby dukke (høyre) Nars Fall 2015 Lipstick i VIP Red

Nars Fall 2015 Lipgloss i Baby Doll
Nars Fall 2015 Lipgloss i Chelsea Girls

Nars Fall 2015-samlingen
Ikke gå glipp av fløyelsskyggepinner

Spennende ting! Hold øye med den nye fløyelsskyggepinner når samlingen kommer. For meg er de stjernene på showet, sammen med de interessante høstfargevalgene, som de solfylte nakne leppene og rødmen som imiterer en highlighter. Jeg er alltid oppe for fleksible produkter som overskrider årstider.

ANNONSE

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Hold deg oppdatert på at de to nye Nars Eye Palettes også blir utgitt for høsten 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post