I en begrenset periode er 1940-tallet tilbake: Få pin-up jente lepper med Lancã’Me’s Holiday 2011 samling leppestift i Caprice

“Netter i Red Satin …” Vent – Er det hvordan den sangen går? Jeg glemmer.

En ekte rød med en satinyfinish, L’Absolu Rouge i Caprice ($ 29), en av de fem leppestiftene i Golden Hat Foundation Color Collection for Lancã’me Holiday 2011, har den 1940-tallet Pin-up Girl Vibe, ikke ? – Som den slags røde, kan en hottie ha slitt tilbake da med winged liner, seier ruller og fishnet strømper?

ANNONSE

Alt om denne begrensede utgaven Lippie sier forførelse til meg, fra Racy-emballasjen – og jeg elsker hvordan den magnetiske hetten klikker på plass som kappene på Burberry’s leppesticks – forresten føles det som et stjålet kyss på leppene mine.

“Lancã’me er begeistret for å kunngjøre sin støtte fra Golden Hat Foundation, en ikke-profitt skapt av elskede ambassadadress Kate Winslet for å skaffe midler til å bedre livene til barn som lever med autisme. For å støtte Kate Winslets inspirerende filantropiske innsats, har Lancã’me jobbet med henne for å skape en spektakulær ferie samlingen som bringer til livets ånd og budskap. ”

– LancÃ’me.com.

Mine tørre lepper elsker den fuktighetsgivende formelen, som synes å vare en god tid, men jeg skulle ønske jeg ikke måtte bære den med en leppefôr. Når jeg ikke gjør det, har fargen en tendens til å bløde utover min naturlige leppe linje innen et par timer (sannsynligvis har noe å fullføre med veldig kremaktig tekstur).

Sirens med sensitive nese, vær advart: den sterke fiolette smaken og duften varer i flere timer.

ANNONSE

Pris: $ 29
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på LancÃ’me butikker og også online
Makeup and Charm Blog: B +

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post