Briogeo nå på Ulta!

Nå har du en grunn til å se Ulta!
Vent – hold opp! Nå har jeg enda en grunn til å fylle min Ulta Cart, siden de nå bringer Briogeo hårprodukter på Ulta.

Yessss! ?

ANNONSE

Et par av sine produkter er ganske godt kjent, som deres være milde, vær snill avokado + kiwi mega våthet superfood masker så vel som ikke fortvil, reparere! Dype condition masker. Begge vant appellen fineste av skjønnhet samt leserens opsjonspriser i 2020.

Vær forsiktig, vær snill avokado + kiwi mega våthet superfood maske har spinat, chia frø samt kakao frø smør for å låse i fuktighet.
Men merkevaren er mest sannsynlig fineste forstått for deres hårpleieprodukter for krøllete, bølgete og teksturerte hår; Tenk deg, de har produkter for alle forskjellige typer hår.

De er tenkt på en “ren linje” (luft sitater, siden det egentlig ikke er en standardisert mening på hva “rent” betyr i skjønnhetsindustrien), siden alt er veganer, grusomfri, glutenfri, så vel som De utelater sulfater, silikoner, parabener, kunstige fargestoffer, dea, så vel som ftalater. Det er bra. I stedet integrerer de hva de ringer til Nova-komplekset, som er en proprietær blanding av naturlige oljer, vitaminer og antioksidanter.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Grunnleggeren, Nancy Twine, utnyttet til å jobbe i økonomi, så vel som hun startet virksomheten etter tragisk mistet sin mor i en biler og lastebilulykke.

“Det dyptgående tapet endret min verden, så vel som også påvirket meg til å begynne en sjel-søkende reise for å oppdage ny mening, så vel som funksjon i mitt eget liv, så vel som å produsere en meningsfylt karriere forankret i inspirasjon. Denne reisen førte meg til å koble til igjen med minner som brakte meg mest glede, så vel som lykke: Tider jeg tilbrakte med moren min da jeg var ung, motholdt våre egne skjønnhetsbehandlinger fra grunnen av kjøkkenområdet (noe hun oppdaget fra moren hennes vokser opp i landlige West Virginia). ”

– Nancy Twine, Creator samt CEO i Briogeo (fra offisielle Briogeo PR)

De har et utmerket rykte for sine produkter for bølgete, så vel som krøllete gals, så vel som jeg har brukt deres ikke fortvilelse reparere arbeid dyp condition maske før så vel som likte det. Det er rik, men likevel lett, så vel som det fukter mine ekstremt tørre ender uten å veie uansett.

Laget for tørt, sprø, farget eller over-behandlet hår, ikke fortvilet, reparere! Dypkondisjoneringsmaske har rosehip olje, B-vitaminer samt alger ekstrakt for å bringe tilbake våthet så vel som hydrering til tørst hår.
Jeg er også stoked for å gi disse få tingene en prøve …

Vær forsiktig, vær snill avocado + kiwi mega våthet superfood maske ($ 36): påvirket av miljøvennlige smoothies, denne dype kondition masken inneholder antioksidant kiwi (kjent for sine høye nivåer av vitamin C), spinat ekstrakter samt rik avokado olje, så vel som produseres alle hårtyper.

Curl Charisma Rice Amino + Avocado Shampoo ($ 24): En hydrerende sjampo som renser krøllete hår uten stripping. Inneholder shea smør så vel som avokado olje for å forbedre mykhet uten å veie håret ned.

Curl Charisma Rice Amino + Hun krøller Definere balsam ($ 24): En fuktighetsgivende balsam fullpakket med risaminosyrer for å forsegle hårkutikkelen, samt låse ut Frizz-forårsaker fuktighet, samt gjæret tomat for å motivere dannelsen av ensartede krøller.

Curl Charimsa Rice Amino Leav-In Definere Creme ($ 20): En fuktighetsgivende samt de-frizzing-permisjon med lys, allsidig hold.

Er du kjent med Briogeo? Hvis du er, må du la meg forstå nøyaktig hvordan du føler om deres produkter!

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. Tgif! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post