Hvis du ikke kan gjøre det til et helsespa i dag, ta med helsespaen til deg: Hudpleieforslag fra en Bliss Health Spa Esthetician

Ya vet, hvis spas var mye mer som Starbucks, det ville være en På hvert hjørne, så vel som tjenestene ville bare koste $ 3-4.

Jeg ville være i stand til å fortelle El Hub, “Babe, jeg går på et raskt spa-løp. Vær best tilbake! ”

ANNONSE

I stedet er mine turer til spa få så vel som langt mellom, men på de uvanlige hendelsene jeg kommer til å gå, prøver jeg alltid å snakke med estetikere, siden de er fantastiske kilder til hudpleieinformasjon.

Som i forrige uke på det nydelige Bliss Health Spa i San Francisco, hjørnet jeg en vennlig estetiker som heter Lillian, en 10-årig profesjonell til Biz. Jentens hud var feilfri! FEILFRI. Så jeg spurte om hun kanskje foreslår noen form for utrolige produkter.

Umiddelbart begynte hun å synge rosene til en linje som heter Skinceuticals. Du har mest sannsynlig hørt om det før; Du ser det i en stor spa, dermatologiske kontorer, så vel som på internett hudpleie butikker som Dermstore som bringer nisje merkevarer samt høyere-end produkter.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg spurte Lillian om anti-aging produkter, så vel som det aller første hun sa, “plukk opp en flaske med hydrerende B5-våthet, forbedrer gel, så vel som et rør av det hydratiserende B5-masken.”

Verken en er billig, skjønt. På Dermstore er GEL en whopping $ 70, så vel som masken koster $ 52.

Men begge er utviklet for å slukke tørst hud med hydrering forsterket med høye doser hyaluronsyre, så vel som vitamin B5.

Gelen synes definitivt å jobbe. Jeg har brukt det to ganger om dagen denne uken, så vel som kinnene mine sikkert ikke virker så tørt eller flakket som de var.

Masken nå, aller første ting først? Det føles så godt! spesielt best før sengetid. Jeg slather det på, la det være alene i 15 minutter, så vel som skyll deretter.

Huden min føles om en milliard ganger mykere, så vel som mye mer smidig etter.

Her er noen andre hudpleieprodukter Lillian anbefalt

Decleor Paris Aroman Night Balm ($ 73): Lillian uttalte at hun benytter seg selv hver kveld, så vel som at hvis hun noen gang jobbet på et helsespa som ikke bringer det, ville hun kjøpe krukker ut av lønnsslippet for å utnytte det på Hennes klienter, siden hun liker det så mye. Da jeg spurte henne hva det gjør, sa hun “det fungerer underverk.” Det er krefter inkluderer helbredende blemishes, samt mykning og lysende hud.

GlamGlow Tingling Exfoliating Mud Mask ($ 69): Utviklet for alle hudtyper, fjerner denne eksfolierende mudmasken urenheter i huden, så vel som får det strålende, så vel som videokamera som er tilberedt i et blunk. Ideell for hudprep før en stor begivenhet eller en natt på byen.

Dr. Dennis Gross Alpha Beta Everyday Deal med Peel ($ 78): Denne anti-aging-skallen kommer også ekstremt anbefalt. Den er utviklet for å redusere utseendet på rynker, rolig masete hud, redusere rødhet, bringe tilbake balansen av oljer i huden, så vel som å skru opp glødelementet med 10.

Jeg håper en av disse produktene hjelper deg med et hudpleieproblem, så vel som hvis du har noen form for anbefalinger, vil jeg gjerne ha det hvis du delte.

ANNONSE

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Tgif!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post