Søndager med faner katten, sminke samt sjarm blogg mascot, vol. 248

faner katten.

Kitty Supermodel, Two-time Academy Award-mester (for Lincoln’s Cat), samt kattens tale), forfatter, blogger, astronaut, talsmann, Feline Wunderkind, Hip-Hop Artist, Truth TV Star, Entreprenør (grunnlegger av Tabs Feline Industries , LLC., Bedriften bak leie-a-tabby samt ulike sminke samt sjarmmerker).

ANNONSE

Sannheten bli fortalt, det er ikke mange titler faner har ikke holdt.

Tidligere i dag mens du ser på Guy of Steel, fikk jeg å tro på storhet, så vel som motivasjon, spesielt hva som driver vellykkede individer for å oppnå gode ting.

Etter å ha oppnådd så mange ting, hva som blir faner opp om morgenen? Hva motiverer ham til å fortsette å prøve så vanskelig på hva han gjør?

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Vel, jeg tror han vil si den åpenbare, sausen, men jeg tror det er mye mer enn det. Noe annet.

Han har allerede tilstrekkelig saus stockpiled til å vare ham et tiår, så vel som han fortsetter å teste sine grenser, stå opp tidlig, så vel som å holde seg sent, og skyve seg vanskeligere og videre.

Hvorfor? av hvilken grunn?

Jeg antaget et svar på det er, hvorfor ikke?

Som minner meg, har du sett disse nylige annonsekampanjer med å stjerneklare?

(Åh, så vel som du allerede har gått inn i denne helgens $ 50 Sephora Gavekort Giveaway?)

Hvem er faner katten? Omtrent seks år tilbake, jeg befriended en bortfall, loppebitt i tabby feline med en dårlig situasjon av ormer. Jeg kan se at han ble falt på vanskelige tider, men hans dype forståelse av høymote samt varehus kosmetikk førte meg til å tro at han var mye mer enn å tilfredsstille øyet. Vi endte opp med å være raske venner, så vel som nå er han virkelig min leder (og en vellykket kattunge modell).

ANNONSE

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Tabs, så vel som jeg håper du er glad i denne ukens avdrag av søndager med faner. For å se hva annet anerkjente Kitty Supermodel-faner har feline vært så mye som (mye! – Du kan satse på det), inspisere ut søndager med faner, arkivene: fra Anastasia til Zoya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post