Produkt Spotlight: Metropolitan Decay Inked Brow

Det er en ny linje med langsiktige panneegeler fra Metropolitan Decay!
Denne grusomme-frie veganske brow-fyllingsgelen er pigmentert, så vel som varer en loooong tid. Hvis du er en fan av å bestå for alltid Aqua Brow, vil du også slik. Inked Brow er tilgjengelig på syv $ 26 nyanser, så vel som tilbys nå på UD-tellere, så vel som online.

Ting jeg har gjort for å løsne Metropolitan Decay Inked penner fra ansiktet mitt: 1) jaget en førskolebarn mens de sprintet så vel som sprinklet i regnpytter. 2) grunted, presset så vel som svettet (få deg til å tenke ut av rennen) med en 1-timers booty bygning hiit trening. 3) sang akkurat det jeg trengte over så vel som i løpet av 10 minutter i dusjen.

Alle ubrukelige forsøk, husk deg.

ANNONSE

Denne linjen med langsiktige Brow Gels er utviklet for å vare. Metropolitan Decay går selv så langt som å ringe det “semi-permanent”, så vel som erklærer det varer så mye som 60 timer (med advarselen som du trenger å avstå fra å vaske dine penner i tre dager … hvem gjør det?!) .

Den skygge nøytrale Nana over programmet en dag
Det er som Hella Pigmented Maple Syrup for dine penner, bortsett fra at det ikke er klebrig, så vel som du ikke kan spise det … så vær så snill å avstå!

Mitt poeng er at den viskøse formelen gjør det mye bedre for å legge til farge for bryn enn for støping, så vel som å forme. Hvis du har galne forskerbryn, kan det hende du trenger hjelp av en ekstra brost gel for å holde det som på plass.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Nærbilde av børsten
Før jeg engasjert i de tidligere nevnte Shenanigans, malte jeg det på mine bare panneområder ved hjelp av vinklet rent det kommer med, så løp en panne ren med mine penner noen ganger.

(Ikke unngå det sistnevnte trinnet, eller du er feilaktig for en pirat!)

To av de syv nyanser
Jeg har ikke noe ønske å forlate noen form for produkt i mine penner i tre dager … men hvis jeg gjorde det, ville dette være det produktet.

ANNONSE

Husk – hvis du velger å bruke dette, ikke bruk så godt, så vel som børste, børste, rengjør med brynene dine med en pensel.

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post