Internasjonal leppestift dag

Det er bokstavelig talt en dag for alt. I forrige uke var det varmt hundedag, og i dag er det tilsynelatende internasjonalt leppestift dag!

Så til ære for i dag, her er noen innlegg på emnet leppestifter (og Lipglosses og Lip Bals – kan ikke forlate dem!) Som jeg har laget:

Leppe stash.

Lipstick-taggen

Favoritt MLBB Tag.

Pustløs vs Breathless.

EOS LIP BALM COLLECTION

Hvordan feirer du International Lipstick Day? Koble meg til noen av dine favorittinnlegg på lipprodukter!

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Favoritt MLBB Tagi ble merket av Sandy of Lippie Obsession for å gjøre dette, og det er riktig i hjelehouse! Siden jeg dro ut alle leppestiftene mine i går for leppen Stash Post, skjønte jeg at jeg ville gjøre denne taggen i dag. For sminkefuglene der ute, står MLBB for “mine lepper, men bedre”, som betyr disse lipprodukter …
12. juni 2015in “skjønnhet”

Pustløs vs Breathlessi hadde nevnt i leppestiftetiketten at min favoritt leppestift er Elizabeth Arden (EA) eksepsjonell leppestift i pusten (# 17), som dessverre ble avviklet. I kommentarene til det innlegget informerte den fantabulous fivezeroen meg om at EA fortsatt hadde skyggen pusten i deres repertoar, men i en ny formel kalt …
4. juni 2015in “skjønnhet”

Lipstick Tagyay, min tur, min tur! Den spektakulære Sam av glam med Sam merket meg for dette. Hvis hun ikke hadde merket meg, ville jeg ha gjort opp en fiktiv person som “merket” meg bare så jeg kunne gjøre denne taggen! Takk Sam, for å holde meg fra å måtte lage online venner! : P …
4. mai 2015in “skjønnhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post