Vakker Vancouver, British Columbia

AH, Vancouver. Bare to dager her, så vel som jeg allerede har falt inn med deg.

Til tross for at solen hadde vært litt redd mens vi har vært her, har det ikke vært kaldt. Ingenting en vindjakke eller en lysjakke ikke kunne takle, så vel som Vancouver vennlige innbyggere gir mer enn tilstrekkelig varme til å holde chillen borte.

ANNONSE

Det er mye å se så vel som her. I går, El Hub så vel som jeg besøkte Granville Island så vel som det store offentlige markedet. En 2-minutters ferge-båttur knytter den lille øya, som er hus til mange butikker, noen få kunstgallerier, restauranter samt et stort innendørs offentlig marked fullt av regionale noms, til resten av Vancouver. Jeg er 99,9% sikker på at jeg til og med så – ingen tuller – Carrie Anne Moss som kjøper litt ost. OMG, treenighet!

Etter markedet syklet vi rundt Stanley Park, en stor Metropolitan Park som grenser til Vancouver sentrum (som New Yorks Central Park), i tillegg til å pratet lokalbefolkningen så vel som turister. Folket virker vennlige så vel som ubevoktet her. Tilbake i byen var utallige avsluttet Canucks -fans på sin metode til barer så vel som restauranter for å se spillet. På fortauet hørte jeg en stemme bak meg. “Karen?” Det var MBB -besøkende Jen (hva opp, jente!?). Vi brukte gode 10 minutter bare å skyte brisen på et gatehjørne. Det er en så liten verden.

Byen tiltrekker mennesker fra mange forskjellige land, så vel som mangfoldet er tydelig overalt hvor du vender deg. Bare å gå nedover gaten du overhører utallige aksenter så vel som språk. Jeg tror det er så kult.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Har ikke virkelig hatt en spesifikk plan mens jeg har vært her annet enn å slappe av, ta noen bilder, spise, slappe av i tillegg til å spise litt mer … så langt, objektiv oppnådd.

Det er en epidemi! Lokalbefolkningen har Stanley Cup Finals Fever. Noen svømte virkelig ut til denne statuen av en dame som sitter på en stein i tillegg til å sette en Canucks -trøye på henne. Rått!

Ser du det store treet opp på den bygningen?

Turnering av Granville Island så vel som det store offentlige markedet

Fiddleheads … de er som en grønnsak (eller kanskje de er en grønnsak – jeg er ikke sikker).

Venter på Aquabus. Neste stopp: Stanley Park.

Selv om jeg fikk litt Gnarly Windburn (den kraftige havvinden!), Hadde jeg en eksplosjonssykling rundt i parken.

Vandrer i sentrum …

Well, hello, surf Baby.

En Canucks -fan viet malingsoppgaven sin til saken. people walked up as well as signed their names on his car!

I hope things are going well in your neck of the woods. enjoy the weekend, as well as I’ll see you soon.

ANNONSE

Go Canucks!

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post