Den nye timeglassferien 2012-samlingen, spaghetti squash, og hva jeg gjør for spenning på en normal torsdag kveld

i kveld handler om eksperimenter.

Først, denne spaghetti squash …

ANNONSE

Jeg tenker at etter at jeg har kokt og kastet den dårlige gutten, vil jeg kaste “nudler” i olivenolje, salt, pepper og så mye parmesanost som jeg burde skamme meg for meg selv. Si det med meg – “Mer ost, vær så snill.”

For det andre, noen nye nommer fra timeglassferien 2012-samlingen: To saftig lippier som ser kremaktig nok til å sette litt kjøtt på deg, en tonehøyde øyne Kohl, en brow blyant og en brannmotor rød lip liner og lipgloss (finn hele Schebang nå på sephora.com).

Hmm … Hva med en pin-up jente (så klassisk og tidløs)? Kanskje jeg selv kaster på noen galne store falske lashes for å freak ut El Hub. (“Jeg forstår bare ikke. Hvorfor blir du så gussied opp for å sitte i svette og nyte lov og ordre: svu? Det er veldig forvirrende.”)

Dudes er så morsomme noen ganger.

ANNONSE

Håper du har en hovne natt. Hva driver du med?

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post