Ting kommer opp rose gull: urban forfall tre-tors med de 12 helt nye nøytrale i Naked3-paletten

iført den nye $ 54 urban Decay Naked3 paletten på mine øyne
Og så var det tre …

Tre ganger som naken.

ANNONSE

Mer naken enn du noen gang har vært før! (Vi vil…)

Kunne hoppe høye bygninger i en enkelt bundet! Nei egentlig ikke. Men det er den tredje kommer av urbane forfallets berømte nakne palett, hensiktsmessig kalt Naked3 ($ 54).

Første inntrykk: WOW! Jeg har vært bokstavelig talt champing på biten for å se denne paletten i person, og så langt har jeg ikke blitt skuffet over det.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

De 12 helt nye nøytrale, som alle har rose-toner, kommer i UDs vanligvis myke, enkle å blande formel (og matte, perle og glitrende metalliske finish). Visst, det betyr at det er noen fallout, men på flip-siden er skyggene latterlig lett å blande, og hvis du gjør øynene dine først, rydder du opp og fortsett med ansiktsmake, det er alt bra.

Jeg tror fargene er definitivt forskjellige nok fra nyanser i ° C Naken paletter (en og to) for å gjøre dette verdt å vurdere.

Mange av nyanser har en purplish taupe-tint til dem, i hvert fall på huden min, som jeg liker. Jeg tror de vil gå bra med lilla smokey øyne og andre lilla utseende. Jeg har en sterk mistanke om at de også utfyller bronse og gullskygger pent.

For det meste tror jeg at disse er nøytrale nok til å fungere godt på fantastiske og varme hudtoner, men hvis du er på den fjerne varme enden av det spekteret, vil du kanskje jobbe i dine egne mattes for overgangsfarger, fordi noen Av disse nyanser, som nooner og grense – kan de være en smule for kult-tonet.

Jeg er virkelig jazzed om fargene helt til høyre, de mørkere farger. De kommer til å bli en blast for å leke med i smokey øyne.

Selvfølgelig elsker jeg fortsatt svart, brunt og lilla smokey utseende, men jeg liker virkelig ideen om å bli en deltid rose gull smokey eye aficionado.

Twatches fra venstre: merkelig, støv, utbrenthet og grense
Twatches fra venstre: Buzz, Trick, Nooner og Liar
Twatches fra venstre: fabrikk, mugshot, darkside og blackheart
Bruk grense (øvre krølle) nooner (nedre krone), mugshot (lokk) og Darkside og Blackheart (Outer V)

Ekstra sminke slitt i dette utseendet: Mac Margin Blush og Urban Decay Naked Lipstick
Rose gull smokey øyne? Jeg har aldri tenkt på å gjøre det før.

ANNONSE

Kul.

Pris: $ 54
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå online og på Sephora, Ulta og velg Macy’s butikker.
Makeup and Beauty Blog Rating: A

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post