Hvis du tror på fotografering som en hobby …

… Gjør det! Det endret mitt liv så vel som åpnet øynene mine til en helt ny verden jeg aldri observert før.

Og det er mye lettere å komme inn i nå med smarttelefoner samt bilde deling nettsteder som Instagram. Du trenger ikke å utnytte en elegant DSLR-kamera med zillion-dollar-linser (selv om noen hengivne linser er kule, som store vinkelobjektiver, telefoto zoomer samt makro-objektiver for utrolig nærbilder). Du forstår hva de sier – jeg er egentlig ikke sikker på hvem som sa dette, men jeg tror det var en populær profesjonell fotograf – “My Finest Cam er hvilken som helst jeg har med meg.”

ANNONSE

Nå ser jeg bilder overalt! – så vel som det er morsomt å prøve å fange dem, som når morgenlyset filtrerer med persienner på veggen i gangen min.

ANNONSE

Før jeg begynte å tro på meg selv som en hobbyistfotograf, ville jeg aldri ha observert noe sånt …

Jeg tok disse bildene med min iPhone ideal etter å ha rullet ut av sengen (fortsatt hadde tørr kull på haken min … Jeg er så ikke tullet.). Det var like bra å passere.

Mine foretrukne bilder er vanligvis av ganske verdslige, daglige ting, men fra odde vinkler, som metode opp høyt over dem eller ser opp på dem fra under eller på siden. Det er appell ganske mye hvor som helst rundt oss hvis vi bare ser litt nærmere ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post