Har du stjålet noen sjarmhemmeligheter fra din betydelige andre?

Kjære El Hub … Vennligst ikke bruk min fancy sjampo som kroppen din vaskes.
Jeg ville helt si “nei” til dette hvis det ikke var for en ting, fordi El Hub er veldig lavt vedlikehold.

Veldig.

ANNONSE

Jeg har prøvd å få mannen til å bruke fuktighetskrem og / eller solkrem i omtrent en milliard år, og han hindrer fortsatt min innsats.

Vær det som det kan, det er et skjønnhetsrelatert forslag jeg har lært av ham, og det er dette: I en klemme kan du helt bruke sjampo som en kroppsvask. Også, hvis du er ekstra desperat, kan du også bruke sjampo som en ansiktsvask også.

Jeg vet dette fordi når han og jeg først flyttet sammen, pleide jeg å kjøpe disse store flasker med humle og bumble sjampo og balsam, og jeg husker å gå inn i dusjen en dag og legge merke til at det virket som om jeg gikk gjennom sjampoen raskere enn vanlig … så jeg spurte ham: “Bruker du sjampoen min? Hvis du er, har jeg helt ikke noe imot, “som han sa,” ja jeg er! Den såpe er veldig bra! Takk skal du ha. Jeg bruker den til alt. ”

Vent, vent vent … såpe? Jeg var som, hva?! Vennligst ikke bruk min dyre Bumble & Bumble Shampoo som din kroppsvask, mann! Så ja.

Morsom ting er, jeg har gått der selv gjennom årene. Jeg har brukt denne sjampo-as-a-body-wash trick noen ganger, både som en kropp såpe og som en barbergel på bena og armhulen, lol! og det fungerer.

Så, takk El Hub, for den nugget av kunnskap. ??

ANNONSE

Hva med deg? Har du stjålet noen sjarmhemmeligheter fra din betydelige andre?

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post