Utfordre deg selv mens du slapper av på den russiske elven

Ikke vær redd når fyren på Burkes kanoturer på den russiske elven i Forestville, insisterer California ettertrykkende at folk flipper sine kanoer omtrent halvparten av tiden, og understreker spørsmålet, så stresser spørsmålet, “Er du en veldig god svømmer?”

Dude, jeg var freaked! – Men det var ikke så ille.

ANNONSE

Jeg forventet å rase rapids og Indiana Jones-stil fossefall da El Hub og jeg leide vår kano der sist lørdag, men bortsett fra en eller to dicey flekker, og en nær capsizing vi nesten fikk oss til å prøve å unngå noen ubehagelige chillins ‘som sprayet oss Med gigantiske vannpistoler var elven stabil og rolig.

Vi kan også ha elven i fjor, men det var fra Monte Rio Beach i byen Guerneville. Denne gangen startet vi ca 10 miles Upriver, og jeg likte det bedre. Elven var mer vill og kysten var grønnere, og vi så mye flere fugler, som en fiskebøtte, en blå heron og ca 500 ender – alle dem kvinnelige, som var litt rart …

Uansett! Denne gangen var mer spennende enn i fjor fordi det var mer å se og gjøre. Det var egentlig ikke noen rapids (heldigvis, fordi jeg ble skurred!), Men vi måtte betale nærmere oppmerksomheten mot elven fordi det var en eller to stramme svinger.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Men det holdt ting interessant.

Vi parkerte på kysten et par ganger for å strekke seg (og fordi metallsetet gjorde vondt min booty; Merk: Neste gang bringer du noe å bruke som en liten pute) og se deg rundt. Vi pakket også en ryggsekk med litt vann og snacks (og solkrem, selvfølgelig) og stoppet for å ha en piknik lunsj.

Kanoputleie var $ 65 for dagen på Burke. Du kommer inn i vannet der på leieprisen i Forestville, og så henter de deg nedover på slutten og bringer deg tilbake til bilen din på en stor buss.

Etterpå stoppet vi i Guerneville til middag på en friggin ‘fantastiske, morsomme, veldig tilfeldige sted kalt Betty Spaghetti.

Maten var uvirkelig …

El Hub hadde sin spesialitet, spaghetti, og sausen var bombe. Han sa at det var den beste spaghetti han noensinne hadde hatt (unntatt hans mors).

Jeg hadde en pesto pasta parabolen for mitt måltid – også delish – og deretter til dessert, en kake i en krukke.

El Hub hadde sjokoladeisen, som ble laget med mana fra himmelen økologisk melk og andegg egg.

ANNONSE

Det var en morsom tid og høyt, sterkt anbefalt hvis du noen gang besøker San Francisco Bay-området. Elven vever gjennom Sonoma County og vinland, så det er mye å se og gjøre (og spise!) I de omkringliggende byene som Guerneville.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post