Med sin glitter alle voksne, marineblå nars kamchatka eyeshadow skip ut denne høsten som bærer en smokey, shimmery overraskelse

nars kamchatka eyeshadow single
Kan jeg få en “Hells, Yeah” for Bomb- @ SS Smokey Shadows Du kan bære langs lash linjene dine?

Jeg skjønner at det er en veldig viss rop, men Duuuude, du vet hvor mange ganger jeg har prøvd å røyke ut en skygge langs lash-linjene dine bare for å ende opp med å se ut som en sving ned fra Thunderdome? – Med mine lokkene er alle mørke, kontrast og helt og helt ubrukne, selv om jeg praktisk talt brøt håndleddet mitt og prøver å glatte ut kantene?

ANNONSE

Bilde Den mest tvilsomme sminkeutseendet du noensinne har sett på småbarn og tiaras, men påført i mørket, opp ned, uten børster.

Nå, press det som forstyrrer bildet ut av tankene dine, fordi det ikke er noe av det tullet med nye Navy Blue Nars Kamchatka ($ 24). Denne dårlige barnet får absolutt det riktig!

(Vel, minst langs lash linjer.)

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Kamchatka single eyeshadow, en marine røyk ($ 24)
Ja, nars hadde det gøy med denne fargen. Det er en av de hemmelighetsspillende skygger – en Clark Kent Kamchatka, kanskje? – Det ser ut som en nedkjøring av mattet, men det blir en kryptonisk superhelter når den berører huden, som flekker av sølvglitter i formelen, bøyer sine små sminke muskler.

Jeg tror det er en nydelig, voksen ta på de glitrende tingene.

Se de utrolige små sølvmyntene? Du må se ganske tett …

Fordi det bare er moderat pigmentert, er det lett å myke ut kantene når jeg bærer den langs lash-linjene for de myke og smokey pulverpublergradienter jeg liker, men det snubler i dramatisk smokey ser med intens farge.

For tyngre smokey ser med Kamchatka over mine lokk, må jeg laste opp lagene på lokkene mine – som fire, fem eller kanskje seks – og med det mye produktet, kan det begynne å se ujevnt.

ANNONSE

En all-around, multifunksjonsskygge, det er ikke, men for en viss oppgave, å røyke ut lash linjer, tror jeg Kamchatka regler.

Pris: $ 24
Tilgjengelighet: Kommer 15. juli til nars tellere, butikker og online
Smink og klageblogg Rating: B +

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post