14 dager med ravishing rød! – Dag 4: Klassisk matte røde lepper med nars Dragon Girl

Er du klar i 14 dager med ravtende rødt? Hold deg oppdatert som vi utforsker Ravishing Red? leppestifter, lip liners og glans hver dag på vei til? Valentins.

Jeg har hatt på seg denne klassiske nars matt rød leppestift for, oh, nesten 10 år nå, og for livet av meg, kan jeg fortsatt ikke få navnet riktig. Jeg kaller det alltid “Dragon Roll” i stedet for “Dragon Girl.” Jeg antar jeg virkelig liker sushi.

Dette er en klassisk rød matt for meg fordi den er ideell i midten mellom fantastisk og varm, og det er ikke for blått eller for rødt. Jeg har på seg det her med en varm gullkremskygge langs lash-linjene, men ofte bærer jeg det med fantastiske sølv- eller platina-kremskygger, og jeg liker det like mye med de fargene også.

ANNONSE

‘Twas en emo utrolig bolle

Jeg likte hele spillet, bortsett fra de siste 15 minuttene, som var da El Hub fikk oss til å slå den av fordi han ikke kunne ta det lenger. Han fikk meg til å le så hardt, lol. Han sa: “Jeg elsker bare sport så mye. Jeg kan ikke klare det! ” (Dette var ideelt etter at patriotene tok ledelsen.)

ANNONSE

Fly, Eagles, Fly!

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post