Len deg tilbake, spar tilbake, så vel som vær glede i showet med H. Gillerman Organics Tension Behandling

Frankie States Slapp av!
Så, jeg er ikke sikker på om dette er appell forbundet (ganske sorta egentlig ikke?), Men jeg tror når du oppdager noe som unngår deg fra å kaste datamaskinen over plass mens du gjør skatt, det er verdt store rekvisitter.

Si hei der til H. Gillerman Organics spenningsbehandling ($ 48). Når du trenger / vil undertrykke yo “gal, er dette stedet sh * t.

ANNONSE

En blanding av organiske viktige oljer, inkludert lavendel samt peppermynte, det hjelper enkel nakkespenning, så vel som mental tretthet – to ting jeg har hatt i spader i det siste, ikke kommer til å lyve.

Flasken passer godt i håndflaten min (OOH, noe som gjør det praktisk for service turer). Bare bruk et par dråper på baksiden av nakken, ideell på basen.

Ah … lukter som peppermynte.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Etter hvert som oljen absorberes i huden min, begynner jeg å føle en prikkende følelse spredt fra bunnen av nakken, ned over skuldrene mine så vel som øvre rygg.

Da er jeg bare snill å føle musklene mine, få alle løstoosey. Innen minutter, vil ønsket om å rope på min hubby ca 1099s, så vel som jeg ikke lenger vil kaste ting.

Det er som en massasje på en virkelig flott dag spa, men uten lys, nakenhet eller hval lyder / enya.

Jeg har brukt det et par ganger om dagen denne måneden, så vel som integrert med dyp pusting, så vel som vanlige korte turer, har jeg ikke følt meg som på kant. Hvis du er i hippy-dippy helbredende ting som jeg er så vel som har følt seg stresset, vil du kanskje gi det en tur.

Spenningsbehandling samt H. Gillerman Organics ‘andre viktige oljebaserte brews (de gjør mange andre varianter også) er basert på standard kinesisk medisin. De har potions for søvn, noen for avslapning, så vel som noen for å øke energien din.

De blir tilbudt nå på Internett på HgillermanOrganic.com. Flasker er $ 48 hver, som er mye, men det er også mindre enn en hel dag på et spa.

ANNONSE

Serenity nå!

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post