Hva er den lengste du noen gang har brukt på sminkeutseende?

Jeg kan ikke tro at jeg benyttet til å tilbringe 2-3 timer på min sminke hele tiden.

For den saks skyld kan jeg ikke tro at jeg benyttet til å ha 2-3 uavbrutt timer å bruke på min sminke, lol! Det var det jeg gjorde for noen år siden, å sette inn noen timer for hvert titt, men jeg var i en hardcore-oppdagelsesmodus, så vel som jeg tok bilder av hva jeg gjorde, så vel som oppdaget for MBB. Så vel som når en kamera blir involvert, tar min sminke alltid lenger, siden jeg prøver å være ekstra forsiktig så hva som er symmetrisk, så vel som at min belysning er riktig. I tillegg bruker jeg vanligvis en fjernstyring med kameraet, så vel som ofte er det en kamp for å få et respektabelt bilde hvor jeg ikke blinker, fidgeting eller cringing.

ANNONSE

Hmm … den lengste jeg noensinne har brukt var mest sannsynlig om tre timer (!). Jeg forstår at jeg har brukt mye av en hel ettermiddag før, men det var halvt læring, halvparten av å spille.

I disse dager er en time min maks, så vel som det er normalt når Coywolf sover. Mange dager tilbrakte jeg 20 minutter.

Men jeg savner absolutt å gjøre Uber-Glam-ting! Jeg savner å ha ekstra tid til å spille, så vel som å male min avtale med så vel som avsløre meg selv, så vel som jeg savner å være i stand til å si, “Hei, det gjorde jeg det!”

Jeg må virkelig huske på å rutine litt “meg tid” for en av disse helgene som kommer opp, så jeg kan miste meg selv i å blande igjen. Makeup er så mye moro.

ANNONSE

Hva med deg, søtsaker? Hva er den lengste du noen gang har brukt på sminkeutseende?

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post