Tidlig morgen Aloha

God morgen!
Kan du være lenger fotogen, Oahu? Det er praktisk talt urettferdig hvor bra du ser første om morgenen.

På min tur i morges, sammen med å lære at feriestedet har soloppgang yoga om morgenen (jeg går i morgen for å få min nedadgående hund på i sanden), fant jeg ut at * alle * produktbilder burde være produktbilder i paradis.

ANNONSE

Juara Candlenuit Charm Creme er en veldig rik kroppskrem som lukter sitrus og plumeria.

Jeg fikk en stor krukke i en Spacenk sampler og vil trolig våren for en full størrelse når jeg kommer hjem.

Pixi sminke smelter rensende kluter lukter tropisk, også. som jasmin.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg tok bare ett rør av vanntett mascara med meg (Mac i ekstra dimensjon vanntett) og disse klutene tar den helt av.

Ja, jeg er vanligvis freak som bringer flere mascara-rør på turer, men ikke denne gangen! Vanligvis tror jeg jeg gjorde ganske godt motstå fristelsen til å overpakke, men jeg kan eller kanskje ikke endte med å bringe en ekstra panne av glitterskygge med meg … Whoopsie!

Åh, og min syltetøy de siste par dagene har vært drunk Elephant Umbra Tinte Fysisk Daily Defense.

Den har en veldig uformell DEWY-finish (men det er ikke glitrende), og jeg har på seg det til bassenget i dag.

Da jeg kom tilbake til rommet etter min morgen tur i morges, gikk jeg skinke på frokost spredningen. OMG, jeg glemte hvor uvirkelig frukten er her. Papaya er ingenting som vi får i California fordi det blir å modne her på treet, og ikke få meg i gang om Lyches.

Mmm, Lycheene … de mangler fra bordet spredt fordi min mor og jeg spiste hele posen midt på natten i går kveld.

ANNONSE

Liker du Lychee? Hva med papaya? Hva er din favoritt tropiske frukt?

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post