Tillat meg å introdusere Matt (E) Hughes! TheBalm tilfredsstiller Matt (E) Hughes langvarig flytende leppestift

All fyren lined opp på rad
Møt Matt (E) Hughes.

Han er attraktiv, føles bra på leppene, lukter tynne myntkaker (bokstavelig talt, til tee!), Så vel som pinner rundt selv når du slopper pund ned en stor stor mac så vel som frites!

ANNONSE

La oss forsømme sannheten at jeg bare har gjort to matreferanser i den aller første setningen i dette publiseringen, så vel som å bli forstått Matt (E) litt bedre …

Balmen har kommet ut med disse $ 17 tilfredsstillende Matt (e) Hughes langvarig flytende leppestift, så vel som jeg er en stor fan. De er veldig komfortable, så vel som ikke føler tørking i det hele tatt, noe som er så uvanlig når det gjelder matt lipprodukter. Formelen minner meg virkelig litt av Nyx myke matt leppe kremer.

Når de brukes, er de ganske flytende-y så vel som kan til og med bløde litt, så jeg ville bruke dem med en leppeforing for å stoppe det.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Sammenlignet med matt flytende leppestifter fra merker som Anastasia, så vel som Colourpop før, er disse ganske forskjellige. Mens disse formlene blir full-on limt til leppene dine, som noen mennesker liker, men noen mennesker hater, kan disse raskt elimineres, så vel som ikke føler meg så … klaustrofobisk. I sin tur indikerer det at de ikke er ganske som kuldeproof av noen av de andre flytende leppestiftene der ute.

Når de tørker ned til deres matt finish, skjønt, blir de satt.

Her er Kiss Test …

Kiss Test som bruker “Adoring”
Som du kan se, er de ikke helt Budge-bevis, men de er lange iført! (Side notat: hvorfor kunne jeg ikke lage kyss markerer som så så søte så vel som ikke som blekksprut tentacle utskrifter jeg laget da jeg var hektisk sending nesten hvert barn i min femte klasse klasse a “liker du meg? Inspisere faktisk eller nei “notat?)

ANNONSE

Jeg liker også fargevalget. Det er hovedsakelig hva du trenger, bortsett fra potensielt en lilla, men jeg tror ikke en stor del mennesker vil virkelig savne det skjønt.

Forpliktet seg
Sjarmerende

Doting.
Ærlig
Ridderlig
Sentimental
Dedikert
Oppriktig
Troverdig
Viet
Lojal
Adoring.
I utgangspunktet har jeg en gigantisk forelskelse på Matt (E) Hughes. Ikke fortell mannen min!

Hvilken av disse er din favoritt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post