Søndag med faner katten, sminke og sjarm blogg mascot, vol. 403

oh-em-gee! Jeg kan ikke engang foran! Dette var en vanskelig uke for meg fordi alt jeg kunne tenke på på min kitty modellering skudd var Golden State Warriors. Jeg håper virkelig de vinner spillet i kveld.

Jeg vil være der, selvfølgelig, rettsiden med min entourage å heie teamet på. Best nå har jeg min assistent på kjøkkenet forbereder snacksene mine for spillet. Hun gjør tunfisk fiskeskift, Tyrkia jerky og reker chips, yum!

ANNONSE

Før jeg begynner å pakke opp min krigere gir og laste bilen, her er noen av Kitty-modelleringskampanjene jeg jobbet med denne uken.

Jeg håper forslagene jeg ga Steph Curry hjelpe ham på retten i kveld. Jeg viste ham en av de triksene jeg bruker når impolite Kitty-modeller går til spillet mitt … Jeg laster dem inn med purrs og drømmende øyne, og så angriper jeg! Det burde også fungere for Steph.

Så ja, det var en travel uke, men jeg tror jeg fortsatt slått i noe godt katt-modelleringsarbeid.

Vil du se på spillet i kveld?

ANNONSE

Mye kjærlighet,
Tabs.

P.S. Go Warriors!

P.P.S. Tror du at jeg burde sette bildet av meg med min solbriller på en pute ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post