Meatless Monday: pulserende kål salat

se på alle de ganske farger! (hun sa, gjorde grabby hender.)

I går kveld preppet jeg en stor batch av denne salaten med kål, gulrot, paprika og selleri å spise til lunsj denne uken. Jeg gjorde også en tahini sitron hvitløk dressing, som jeg liker å kaste inn i siste øyeblikk.

ANNONSE

Jeg fikk oppskriftene fra ohsheglows.com.

Har du noen gang sjekket ut Oh, hun lyser?

Dang, jeg liker det nettstedet …

ANNONSE

Å blande smaker litt hver dag, så det virker ikke som om jeg spiser nøyaktig samme salat over så vel som igjen, jeg kaster noen urter i min bolle ved lunsjtid. I dag brukte jeg Cilantro. I morgen, basilikum.

Jeg hadde min i dag med en side av quinoa med et slag av smør, et dryss av hvitløkspulver, så vel som en klype salt. hva som var så. God. Sammen.

Gjør du noen gang meatless mandager? Eller akkurat hva med å prepping lunsjen din for uken? Hvilken type retter gjør du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post