Den vanlige Roundup: Innlegg du kanskje har savnet

Happy Fars Day! Rask rope ut til alle pappaene der ute, inkludert min pop i utlandet i Filippinene, så vel som min svigerfar opp i Redding. Hei, dads.

Så i går hadde min søsken halvt spøkt nevnt at jeg skulle ta med en t-skjorte – for den koreanske grillplassen i byen som vi dro til for bursdagen hans. Fordi han sa, “Etter at du forlater, er du lukt som” The Cue! “”

ANNONSE

Og vi gjorde det. Ja, jeg mener at grillen er der i midten av bordet, så vel som det infunderte håret mitt, så vel som klær med eau de matlaging kjøtt.

Kjøtt-eaters i gruppen spiste som fiends! Ikke kommer til å lyve, skjønt, det var litt vanskelig som en semi / fare-vær vegetarianer. Jeg hadde det som heter en bibimbap, eller Bee-Bim BOP, som i utgangspunktet er en stor risskål full av forskjellige grønnsaker, så vel som et egg over lett, så vel som denne røde sausen som smakte ganske krydret, så vel som plummy. ekstremt yummy.

Etter middagen spretter vi bare rundt Japantown, hang ut litt mer, så vel som fikk iskremfylte pannekaker for ørkenen. Jeg hadde den miljøvennlige te-smaken.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Det var snakk om karaoke … men min søsken så vel som hans kjære hadde fått massasje tidligere, så de var virkelig søvnige. Det pluss kjøttet = koma.

Det kommer til å bli en mer varm ut her ute i Novato. Jeg tror det toppet 100 i går. Tabs holder nudging meg for å ta ham til bassenget …

Jeg tror han bare ønsker å vise frem sine Dior Solbriller.

Bare Vera Vera Wang Transforming Shadow Duo

Clark’s Botanicals Ultra Rich Lip Tint i Carlotta Pink

Desperat søker sko! En dsw neon / naken sko eventyr

Charlotte Ronson Starry Eyes Liquid Eyeshadows

Av Terry Blush Veloute Sheer Cream Blush i Ginger Glaze

Essie Summertime 2012 Bikini Så Teeny Collection

nytte Ultra Luksuriøs Lip Gloss i Coralista, Dallas samt Sugarbomb

Gjør deg klar for Zombie Apocalypse med BCBG

ANNONSE

Bobbi Brown Desert Twilight Collection

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post