Dette $ 42-settet er en buxom stein kjølig babe

The Buxom Stone Chilly Babe, en $ 42 sett
Hvem er den steinen chilly babe? Det er det jeg vil gjerne vite. Jeg antaget hun liker diamanter …

Store diamanter.

ANNONSE

Kan du forestille deg å ha en diamant denne stor? Stor herre. Jeg ville ikke engang plage å bli koblet til det skjønt. Moren min vil mest sannsynlig prøve å ta det fra meg, sette den på en lyd, så vel som slitasje på silversNeakers aerobic-klassen. Så ville hun prøve å være alt bra med det …

“Åh, dette? Dette er bare min diamantring. ”

Men jeg vil tilby den tingen i hjertet. Da ville jeg prøve å kjøpe den øya François Nars solgte.

Pannene i paletten, som er en del av dette $ 42-settet, er flyttbare, så vel som du kan ordne dem likevel du liker. Eller, hvis det er noen andre buxom øyenskygge du foretrekker, kan du erstatte noen av disse med dem.

Jeg ville mest sannsynlig erstatte Haalf av disse her … Jeg har bare svikte dem, men noen ser ganske ren, ujevnt, så vel som dicey til meg. De er også på den vanskeligere siden.

Jeg vet ikke … Jeg liker gode toner. så vel som jeg liker det som trodde på å snu meg inn i en stein, kjølig babe.

ANNONSE

Mascaraen, forresten, er utmerket for lashvolum. Jeg gikk med et par rør da jeg gikk med en buxom mascara-fase.

Hei, tilpassbar palett!
Duos slipper inn så godt som ut
Når du er ferdig med å velge hva du skal sette hvor, skyv pannerne inn med siden
Stone Cold, Babe!
Le Swatches …
Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post