5 ting jeg har kjærlig i det siste

1. SEPHORA-videoene med pro artist David Razzano

Han er så lett å følge og flott på å beskrive “hvorfor” bak alt. Jeg skulle ønske jeg kunne henge med ham!

2. Bolthouse gårder agurk ranch salat dressing

SÅ. Freaking. FLINK.

ANNONSE

Jeg utryddet en pose med baby gulrøtter mens du dipper dem inn i denne dressingen, som bare er 18 kalorier per spiseskje.

Det er på målet i “kjøleskapsseksjonen ved siden av salatstuffene, hvis du er så tilbøyelig.

Jeg oppfordrer deg til å velge den.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

3. LEBERT EQUALIZER BARS

Disse lydene som en helsekost, ikke sant? Lol! De er treningsbarer. Vi begynte nettopp å bruke dem i HIIT-klassen, og de er morder og praktisk for triceps dips og kjerneøvelser ved hjelp av din egen kroppsvekt.

Bare for å være klar, ser jeg ingenting som dette? Når jeg bruker disse stolpene, lol! Halvparten av tiden jeg er omtrent to sekunder fra å falle, men jeg vil fortsatt at et par skal holde seg hjemme, så jeg kan øve. Selvfølgelig ville jeg kjøpe den varme rosa!

4. Morgen har brutt

Hørt dette i den nåværende episoden av handpaids fortelling, og det har vært sittende fast i hodet mitt hele uken. Absolutt tar meg tilbake til å synge i kirkekoret da jeg var ung.

5. Cobra Kai.

Jeg mistet tellingen av hvor mange ganger min bror og jeg likte Karate Kid. Vi hadde det på tape (ja, tape), og en sommer likte vi det hver eneste dag.

Etter alle disse årene gjorde noen en oppfølger! Det er en morsom nostalgisk tur tilgjengelig på YouTube som heter Cobra Kai, og det er 10 episoder i den første sesongen (de to første episodene er gratis, men så må du abonnere på noe som heter YouTube Red for å se resten). Det plukker opp 30 år etter den første filmen …

IT stjerner to av de opprinnelige hovedpersonene – Ralph Macchio, som tilsynelatende har funnet ungdoms fontene fordi homeboy ikke aldring, og William Zabka, som spiller sin rival – og damn hvis de ikke er perfekte.

ANNONSE

Det er et overraskende flott show med overbevisende tegn og mange vendinger og svinger. Hvis du likte ° Filmer, du vil elske det.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post