Har du noen gang føle deg dårlig eller flau for å returnere skjønnhetsprodukter?

chillin ‘på Ulta
Du vet … Jeg gjør det helt ikke. Med hvordan kostbare produkter er, og hvor misvisende markedsføring ofte er (hei, hver mascara kommersiell i verden), og hvordan merker rutinemessig gjør objektive krav om subjektive fordeler og ingredienser, gjør jeg det ikke. Så mye som jeg elsker sminke og skjønnhetsindustrien generelt, har de fleste skjønnhetsmerkene ingen kvalme om å gjøre dristige krav om hvilke produkter som vil og ikke vil gjøre, så hvis noe ikke gjør det for meg (og jeg kan vanligvis ikke fortelle riktig Vekk), og jeg vet at det ikke kommer til å fungere, jeg har ingen problemer med å returnere den.

Gitt, jeg prøver å gjøre det med en gang, fordi jeg kjenner meg selv Waaaay for godt. Hvis jeg ikke returnerer noe, liker jeg ikke med en gang, og la den sitte rundt for lenge, jeg vil savne returvinduet.

ANNONSE

Åh, og jeg vet ikke om det gjør en forskjell, men jeg prøver å holde mengden av produktet som jeg bruker ned til et respektabelt minimum, fordi jeg ikke er i ferd med å rulle opp til en teller med en tom flaske av sjampo eller balsam og be om pengene mine tilbake, lol!

Et selskaps returpolitikk er også veldig viktig for meg, så jeg prøver å bare kjøpe skjønnhetsprodukter fra steder som tillater meg å bringe ting tilbake etter at de er vant til. Jeg liker Sephora, Nordstrom og Ulta for dette.

Jeg skjønner at skjønnhetshandlere og merker som selger direkte gjennom deres nettside, har sannsynligvis et annet perspektiv på retur, fordi noen mennesker vil dra nytte, men til skjønnhetsmerkene er i stand til 100% garanti for at et produkt vil / vil ikke gjøre det som det hevder , og til de slutter å bruke misvisende kvalifiseringer og setninger som “løfter for å forbedre utseendet på fine linjer …” Jeg skal gjøre noen avkastninger.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hva med deg? Har du noen gang føle deg dårlig eller flau for å returnere skjønnhetsprodukter?

ANNONSE

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. Hvordan var din fjerde? var det fyrverkeri involvert?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post