Syv dødelig synder av sminkeidentifiser

Denne identifikasjonen har gått rundt en stund, jeg så det først på Fivezeros blogg, og så mye mer nylig på agirlwithpinkcheks blogg, som da minnet meg om at jeg hadde det i mitt utkast mappe. Formålet med denne identifikasjonen er å nevne en sminkeelement forbundet med hver av de syv dødelige synder. Side MERK: Denne identifiseringen minner meg om bevegelsesbildet Se7en! (god film, men skummelt!)

GRÅDIGHET
Hva er din mye billig appellelement? Hva er din mye dyrt appellement?
Mest billig: Gjennom årene har jeg plukket opp mange appeller for en dollar, men den som jeg bruker regelmessig, er den våte n Wild Eye Shadow i Brulee, som er en fantastisk pannehøydehyskygge.

Dyreste: Dette er litt pinlig, men jeg betalte nesten $ 200 for et hudpleie sett fra et koreansk merkevare jeg aldri hadde hørt om, og jeg har fortsatt ikke prøvd alle elementene ennå, og det var 2 år siden. Merket heter Historien om WhoO og tilsynelatende ble det brukt av Royal Court. Dette er som settet jeg kjøpte:

Målet mitt er å bruke hele regimet denne vinteren!

Wrath
Hvilket element har du et kjærlighet / hatforhold med?
Mineral sminke. Jeg elsker å få dem og leke med dem, men jeg bruker dem ikke med jevne mellomrom! Mine elskede mineral merker er silke naturals (fundament og rødmer) og fyrinnae (øyenskygger). Silke Naturals Foundations er ryddige fordi du kommer til å blande dem selv, slik at du kan justere skyggen din for å matche vinteren eller sommerfargen din:

Gluttony.
Hvilken merkevare tar opp mye av samlingen din?
Mac for øyenskygger (75) og Essie for neglelakk (81). Ingen skam, og jeg vil hengi seg til mer fra begge merkene i 2016!

DOVENDYR
Hvilket produkt ignorerer du mest på grunn av latskap?
Konturprodukter. Jeg har plukket opp noen få produkter spesielt for konturering, inkludert Nyx Taupe Blush, Mac-skulpturpulver i skulptur og Illamasqua Cream Blusher i Zygomatic … men jeg har nesten aldri kontur på ansiktet mitt.

STOLTHET
Hvilket produkt gir deg mest selvtillit?
Concealer. Jeg føler meg som uten øyekonstruksjon, jeg ser veldig slitt ut og nesten sykelig. Min nåværende Mye elskede er Maybelline Age Rewind Eraser (se min sammenligningspost på My Maybelline Conchalers her).

BEGJÆR
Hvilket element er på toppen av appellens ønskeliste?
En stor del av livet mitt ideelt nå lyser etter klageprodukter med tanke på at jeg ikke er ment å få noe (redd for noen ting her og der), så jeg vil nevne en nyutslettet vare: Sephora Collection Oil Infusion Color & Care ($ 18):

Jeg så dette undersøkt på Beautyisles, der hun sammenlignet den mot YSL Volupté Tint-in-Oil ($ 35) – det var en øyeblikkelig lyst!

MISUNNE
Hvilket sminkeprodukt ser bra ut på andre, men ikke på deg?
Dristige leppestifter. Jeg kan bare ikke trekke den av uten å se dumt. Jeg føler meg personlig at leppene mine er for fulle og alt som trekker mye mer oppmerksomhet til dem, får meg til å se latterlig ut! Jeg vil gjerne roke noe som dette:

Hvis du ikke har gjort denne taggen, vennligst gjør det!

* Forklaring av headerbildet: Tilsynelatende er det spekulasjoner om at tegnene Spongebob Squarepants er basert på de 7 dødelige syndene – interessant ide.

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende e-post dette til en venn (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

20 Appell Spørsmål Taghere er en tag som jeg så på Katie of Plus Beauty’s Blog Agos siden! (Jeg savner Katie, en person annet? Jeg så på Ig at hennes skritt gikk bra – jeg er så glad for henne!) 20 Appell Spørsmål Tag: 1. Husker du ditt første sminkeobjekt? Det var en frostig rosa …
22. november 2015in “Skjønnhet”

Bekjennelser av en klageblogger tagwheeee! en annen identifisere post. Disse gjør det sikkert rundt blogosfæren. Jeg gleder meg til å lese dem når de legger til en annen dimensjon til et ellers singelfokusbloggemne (være det skjønnhet, mote, matlaging osv.) – Og som vi vet, er alle multi-fasettert. Takk Bree, og styledwithjoy for å merke meg …
15. mars 2015in “Skjønnhet”

Lipstick Tagyay, min tur, min tur! Den spektakulære Sam av glam med Sam identifiserte meg for dette. If she hadn’t identified me, I would have made up some fictitious person who “tagged” me just so I could do this Tag! Thanks Sam, for keeping me from having to fabricate online pals! :P…
May 4, 2015In “Beauty”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post