Hvis du hadde to ekstra timer i dag (og du var ikke allerede helt utmattet), hva ville du gjøre med dem?

Jeg har en følelse av at noen ville lure …
Hva ville du gjøre med din 26-timers tirsdag? Fordi jeg er en glutton for straff … Jeg vil nok være lokket til å gjøre noe produktivt. Det er så mange ting jeg vil gjøre rundt i huset, men jeg vil også koordinere en blokk med El Hub, slik at han kunne ta Connor på en pappa / datterdato. Og så kanskje jeg bare ville hvile og lade opp på sofaen med en bok eller Netflix.

Eller jeg vil ta en lur. ?

ANNONSE

Jeg vet, slike høye mål. ?

Eller kanskje jeg vil gå på kino og få et stort badekar av popcorn (vannkoker mais sandwich-4-life!). Jeg vil fortsatt se galne rike asiater.

Selvfølgelig, jeg vil nok sovne på kino, også, fordi jeg er * den * personen nå, ha ha ha!

ANNONSE

Din tur. Du har en 26-timers tirsdag i dag. Hva gjør du? GÅ!

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post