Den nye Nars Audacious Lipstick Collection: The Purpures, Plommer og bær

iført den nye Nars Audacious Lipstick i Janet ($ 32)
Akkurat som en nyttig advarsel, hvis du planlegger å fly solo når du kikket på den lilla, plomme og berry nyanser i den nye nars audacious leppestiftsamlingen, bruk et Bluetooth-headset, eller ta med en Pomeranian i en bue slips.

På den måten, når du gushing over nyanser som Angela på telleren (“OMG, kan jeg ikke tro at dette er så bra!”), I stedet for å se ut som en gal kylling som bærer høye samtaler med seg selv, vil du se på Vær entusiastisk å chatte med BFF eller din favoritt Canine Shopping Buddy.

ANNONSE

De nye Nars Audacious Lipsticks: Purples, Plommer og Bær ($ 32 hver)
Det handler om å planlegge fremover, yo.

Blant de åtte dårlige @ SS-purpurene, plommer og bær i den nye 40-stykke Nars Audacious Lipstick Line, tror jeg at purplene er andre verdenskrig!

De kan eller ikke ha meg til å snakke i tunger … (“Wjguoib HJ Ahiogh Pjogiognae Naweagzzzzz!”)

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Her er de sammen med bilder og profiler av plommer og bær.

La oss gjøre dette!

Purplene: Angela, Silvia og Dominique

Disse tre er som Cher / Dionne / Tai Trifecta av hele samlingen. Ikke engang prøve å sitte med dem på lunsjbordet, med mindre du kan ta med det.

Angela, Queen Bee, er den som kjører sh * t. En levende rosa orkidé, det oser je ne sais quoi.

Seriøst, hver gang jeg åpner dette røret, vil jeg tilbede den. Når jeg bærer Angela på leppene mine, føler jeg meg som å heve armene mine og skrike opp på himmelen, “Hvor er mine drager?!”

Angela.
Angela.
Nå vet jeg at Angela ser ut som det kan fungere best for kule hudtoner, men vær ikke redd for å prøve det hvis hudtonen din er varm. Det er en av de fargene jeg tror vil fungere godt på nesten alle.

Bruk den, bli forelsket i det, og send meg en invitasjon til bryllupet. Jeg skal bringe et pluss en, btw, faner eller ryan gosling. Avhenger av deres tidsplaner …

Hvis du liker ideen om Angela, men føler at det er litt for perky for deg, peep silvia. De er begge like, men Silvia er litt dypere og mer lilla.

Silvia.
Silvia.
Dominique, den siste av disse tre, er eksklusivt for Barneys New York. En rosa lilla med et snev av sølvgrå, av en eller annen grunn påminner det meg om Dame Ednas hår …

På en bra måte.

Dominique.
Dominique.
Jeg føler meg som en poser når jeg bærer denne skyggen … men hvis du er en av de elegante, trendy typene som kan trekke av Silvery Grey Hair, kan du helt få det til å se legitim.

Bærene: Fanny og Janet

Jeg vedder på at disse to kan ikke vente på årets feriefester.

Mens de ser veldig like ut ved første øyekast, kommer de inn i sine egne lepper. Janet virker litt bluer for meg og lener kjøler.

Fanny.

Fanny.
Janet.
Janet.
Hvis du liker både og kan ikke bestemme hvilken du skal få, stemmer jeg for Fanny hvis hudtonen din er varm og Janet hvis det er kjøligere.

Plommene: Vera, Vivien og Liv

Hvis Fanny og Janet er festen nyanser, så er Vera og Vivien de dristige leppe nyanser for arbeid (når du ikke vil rocke noe så dramatisk som en rød eller som dempet som en brun).

Vera er en lys plummy bringebær, og Vivien (en barneys New York eksklusiv) er en plummig rød. Begge av dem utmerker polsk og profesjonalitet.

Vera.
Vera.
Jeg ville ha på seg en med noe som en matt beige eller brune øyeskygge på lokkene mine, skarp svart katt øye liner på lash linjer og mascara (selvfølgelig). Da ville jeg bære rundt et utklippstavle, stampe opp og ned i hallene, rattle nøkler som jeg er Hella viktig, og svinger rundt donuts i pause rommet (sjokolade er mine!).

Vivien
Vivien
Sist, men ikke minst, er det liv, en intens plummig aubergine.

Liv.
Liv.
Jeg vedder av at Liv vil elske mørkere damsels og porselenprinsesser, hvor det ser på slående, edgy og kult, men det vil ta en viss swagger å trekke av.

Swaggeren er nøkkelen – som holder resten av smargen din sparsom. Jeg vil hoppe over øyeskyggen og liner, og bare masse mascara for å spille opp dine lashes.

Angela, Silvia og Dominique
Fanny og Janet.
Vera, Vivien og Liv
Påminnelse: 1. september

Det er da alle åtte av disse nyanser ankommer, sammen med resten av 40-delt nars hyggelige leppestiftsamlingen, på nars-butikker og tellere. De er tilgjengelige nå online.

ANNONSE

Innenfor 40-delt samlingen, 10 av nyanser – Vanessa, Julie, Marisa, Kelly, Carmen, Dominique, Silvia, Vivien, Sandra og Ingrid – er eksklusive til Barneys New York butikker, men alle 40 av dem er permanente.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post