Makeup samt Beauty Blog Monday Poll, Vol. 482

Jeg oppdaget denne søte kitty koppen på Marshalls forrige uke (det er av et merke som heter Portobello ved inspirasjon).

Så … Hva er mandagsundersøkelsen?

Vel, det er ikke nettopp en undersøkelse. Det er mer av en stadig utviklende (devolving?), Noe tilfeldig notering av bekymringer jeg har satt ut til besøkende hver mandag morgen for de siste 10 (!) År. (Det er som en kickstart for hjernen din.) Jeg har alltid hatt glede av å lese svarene dine i kommentarene, så vel som jeg håper du liker å lese min.

1. Noe du ikke trenger, men likevel vil du ha det?

Så jeg er helt ikke en biler og lastebil person, men jeg liker min li’l 2010 Mazda (Zoom, Zoom!). Det er pålitelig, så vel som jeg virkelig liker å ikke ha en biler og lastebil betaling … men jeg ville ikke ha noe imot å ha noe litt større.

Med strømlås.

ANNONSE

Og de elegante seteputervarmere som holder rumpa så vel som tilbake varm når det er kaldt.

2. Hvilke sko bruker du i dag?

Team flip-flops, baby! Jeg bruker et gammelt par svart, så vel som hotrosa reef tøfler som jeg mest sannsynlig ikke burde bruke i det offentlige lenger.

Jeg sooooo som dem, skjønt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Har du noen gang brukt Reef Flip-Flops? Min gode venn Cindy introduserte meg til dem for mange år siden, så vel som nå kan jeg ikke bruke noen form for annet merke. De er squishier så vel som tykkere enn vanlig for tøfler, så vel som etter at du har på deg noen ganger, støper de til formen på føttene dine.

3. Hvordan gjør huden din?

AGHH! Det er humør i dag. Jeg brukte en nattetid retinol av chantecaille et par ganger i forrige uke, så vel som huden min fortsatt er krabby om det. Jeg er definitivt ikke brukt til det ennå, så vel som huden ved foten av nesen min, så vel som hjørnene i munnen min føles tett og tørr, blergh …

4. Nøyaktig hvor ofte oppgir du nøyaktig hva som er i tankene dine?

Å, gosh. Ikke så vanlig, men da jeg var yngre, så vel som helt clueless, ville jeg blurt ut noen form for gammel gal ting som krysset mitt sinn. Jeg slutter å gjøre det når jeg treffer 30-årene, så vel som innså at noen ting er mye bedre igjen usynlige. I utgangspunktet er det noen ganger skadelig når folk sier hva de vil.

5. Har du noen gang datert noen som hadde lengre hår enn deg?

Hmm, nei. aldri har. En fyr jeg kort gikk ut med på college hadde hår som var lenge nok til å slå kinnbenet, men nå som jeg tror på det, var det mer som en bolle kutt enn “langt hår” (luft sitater).

Hei, i det minste han utnyttet balsam.

Glad mandag, venn

Drikk en ekstra kopp kaffe for meg i dag, vil du? Jeg krever energien!

Din Friendly Community Beaution Addict,

ANNONSE

Karen.

P.S. Her er bekymringene å kopiere samt lim …

1. Noe du ikke trenger, men likevel vil du ha det?
2. Hvilke sko bruker du i dag?
3. Hvordan gjør huden din?
4. Nøyaktig hvor ofte oppgir du nøyaktig hva som er i tankene dine?
5. Har du noen gang datert noen som hadde lengre hår enn deg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post