Har iført sminke gjør deg en lykkeligere person?

Mye av tiden for meg, ja, sminke gjør meg normalt lykkeligere.

Ikke å si at min lykke hengsler på å ha sminke, fordi hvis jeg ikke fyller i mine penner på en gitt fredag, faller verden ikke fra hverandre, og jeg har heller ikke en nedsmelting, selv om det delvis avhenger av hvor jeg er i min syklus. Jeg har vært kjent for å lansere i en full-på Kim K. forferdelig gråt når jeg ikke finner mitt rør av Mac i ekstra dimensjon.

ANNONSE

Bare nevner det’…

Generelt, skjønt, ja, jeg tror det gjør meg en lykkeligere person. Jeg liker prosessen. Jeg føler meg kunstnerisk og kreativ. I tillegg føler jeg meg mer komfortabel og i stand når jeg har på seg minst en liten sminke. Det trenger ikke å være et fullt ansikt.

For noen år siden gikk jeg gjennom en fase hvor sette på sminke begynte å føle seg litt som en byrde. Nesten? Jeg brukte mye tid på å sjekke ut sminke på Instagram på den tiden, og du vet hvordan det er … det er mange peeps som gjør full-på utrolig komplisert sminke på Ig, og det er komplisert og tar lang tid (i det minste For meg), og jeg prøvde å bli bedre på sminke selv, så jeg tilbrakte mye tid på min sminke – som to timer per dag.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Det var flott først. Jeg lærte noen nye ting, men det fikk følelsen som en forpliktelse. Mitt perspektiv begynte å bytte til hvor jeg følte at jeg måtte gå gjennom all den innsatsen bare for å forlate huset. Som jeg måtte bruke to timer å bli klar, slik at jeg kunne gå til mål for å få brød.

Ja, den fasen er over nå!

Så det er mitt langvarige svar. Ja, iført sminke gjør meg til en lykkeligere person, men det er ikke en mirakel kur for en dårlig dag, selvfølgelig.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Tgif. ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post