Unsung Makeup Heroes: Nudestix Eyebrow Stylus Pencil samt Gel

Ja, vær så snill! Gimme de quickie brynene!
Hva er en unsung makeup hero? For meg er det en vanligvis undervurdert makeup-morsel, et langsiktig samlingsprodukt som scoots under radarskjermen av mange sminkeentusiaster, men rutinemessig rocker min verden. De langvarige Unsung Heroes-serien har noen av mine favoritter.

Hvis noen fantastiske strålende skjønnhetsklærende innovatør gjør en beslutning om å style en hel linje med sminke som består av to-endede blyanter, så vel som andre flerbruksprodukter som dette $ 24 nudestix øyenbryn stylus blyant med noe annet i begge ender, kvinne – jeg er kommer til å være rundt det! Å ha to ting i nøyaktig samme pinne gjør livet mitt så mye lettere.

Det er flott, ikke sant? Det er akkurat hvordan jeg føler om denne Brow Pencil / Clear Brow Gel Combo, siden jeg alltid er en Brow Pencil / Gel Kinda Gal, så vel som dette indikerer at jeg ikke trenger å grave med posen min for to separate ting. I tillegg til begge produktene som er koblet til denne bitstimen, er storheten virkelig bra også!

ANNONSE

Disse er tilgjengelige i mange farger, som blonde, skitten blonde, askebrun, brun og brun / svart. Jeg bærer den som kalles askebrun, selv om jeg kanskje mest sannsynlig bærer brun eller brun / svart, men jeg liker Ash Browns grå undertone. Jeg liker også akkurat hvor naturlig, rik og full (og ikke aggressivt blokk-y) det gjør mine penner se.

I wear it in Ash Brown.
Jeg bruker det med aller første børsting av pannen gel med mine penner når de er nakne, så vel som jeg fortsetter å pusse den i den retningen jeg vil ha hårene å gå opp til gelen er helt tørr. Så fyller jeg inn mine penner med blyanten.

Grunnen til at jeg bruker gelen aller første er siden jeg liker å få alle hårene der jeg vil ha dem, så vel som jeg skriver maksimerer fylde av mine penner som bruker bare gelen først. Formelen stivner i omtrent et minutt, så vel som i den tiden, kammer jeg mine brynene for å fluffe dem opp, så vel som gjør dem så store som mulig, noe som indikerer at jeg kan komme unna med å bruke den minste mengden av blyanten som mulig.

ANNONSE

Cats & makeup Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Brows i naturen, a.k.a. utendørs.

Når det gjelder blyanten, er det en god del som den utrolige Brow-blyanten fra Tom Ford. Den har en lignende kileform, men mye enda viktigere, blyanten er på den vanskelige siden, som for meg normalt indikerer at en blyant vil 1) vare lenge, så vel som 2) være ganske ren, begge deler Jeg tror produserer en fantastisk blyant siden de indikerer at du virkelig kan håndtere nøyaktig hvor mye farge du setter i brynene dine uten å utilsiktet overdrive den.

Nudestix øyenbryn stylus blyant er $ 24 på Sephora, som bryter ned til $ 12 for gelen så vel som $ 12 for blyanten, som er en ganske fantastisk avtale. Også, jeg er på min tredje av disse nå, så vel som både gelen så vel som blyanten ser ut til å løpe ut på nøyaktig samme tid, så det er ikke som du sitter fast med blyanten etter at gelen løper ut .

Jeg vet ikke … det er klok den metoden jeg antar!

Jeg foreslår ekstremt dette, spesielt hvis du er hektisk som kjører rundt denne tiden rundt år, så vel som du ikke har nok tid til alt.

Snakker om det, husk nøyaktig hvor mye forskjellig de to siste ukene før jul var da du var barn? Å, gosh, daglig føltes som 10 år, lol! What I wouldn’t provide to have that feeling once again sometimes, since now I blink as well as the holidays are over.

ANNONSE

Uansett, absolutt av emnet, men hva annet er nytt? LOL!

Your friendly community appeal addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post