Punk Rock Pink // Urban Decay

Urban Decay Vice Lipstick i Frenemy
Dude, jeg er den minst punk rock personen noensinne, men hvis jeg var en punk rock-arina, ville jeg helt bære denne monokromatiske rosa sminkeutseende med en faux-hawk.

Jeg ble inspirert til å “gå dit” i dag med et bilde jeg så av Model Ruby Rose på Urban Decay Nettstedet et par uker siden.

ANNONSE

Jeg har nevnt dette før, men du vet, jeg har prøvd å presse meg til å forsøke mer fargerikt utseende som ikke tar Hella år å gjøre, og jeg er stolt av å si at jeg slo denne ut på 30 minutter ! Det er for det meste urbane forfall på mine øyne og lepper, med litt Mac, nudestix og Clinique lagt til for godt mål.

Det tok alt jeg måtte motstå fristelsen til å blande for mange skygger på lokkene mine (fordi det er så gøy!) Og holde grunnlaget mitt og concealer til et minimum.

Med noe som dette, alt du trenger å gjøre, er å legge til en “stor uttalelse” av noe slag, som et par OTT-lashes og / eller en lys leppe, og du er gylden.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Åh! – Jeg kan ikke tro at jeg nesten glemte å nevne hva jeg synes er de viktigste hemmelighetene for å gjøre dette utseendet. Jeg tror hemmeligheten å være fornøyd med det aksepterer at det (sannsynligvis) ikke kommer til å vise seg perfekt, og det er helt greit. Hvis liner er litt wonky eller øyeskyggen ikke er så blandet som det kan være, bare gå med det, og husk at det ikke tok for alltid.

Å få glam på en halv time for meg er intet mindre enn et mirakel, fordi tilbake i dag BTB (før babyen), kan en titt som dette lett ha spiralisert i to timer!

I utgangspunktet, her er den raske rundown …

Ved å begynne med huden min, for å til og med ut min hudfarge, har jeg på seg Mac ved siden av ingenting ansiktsfarge i medium pluss over hele ansiktet mitt med Mac Matchmaster Concealer i Shade 5 under mine øyne og på toppen av kinnene mine (Side notat: Har du prøvd dette Concealer? Det er veldig bra!). Så setter jeg alt med et tynt lag av Mac mineraliserende skinfinish naturlig pulver i middels gylden.

For mine øyne brukte jeg et tynt lag av nudstix magnetisk øyenfarge i kitt fra lashes for å pile line, så feide den varme rosa skyggen fra den urbane forfallet Basquiat Brights Palette i krøllen, før du blander ut kantene med den lette rosa skyggen fra den samme paletten.

Jeg trakk tynn bevinget liner med klinikken ganske lett flytende eyelining penn, og deretter satt på de galeste vippene kjent for womankind – a.k.a. House of Lashes falske lashes (den som kalles ikonisk).

Og jeg støvet litt av bronseren og varmrosa rødme fra UD Basquiat Blush / Bronzer Palette på kinnene mine.

Fordi jeg ikke kunne slå seg på en enkelt leppestift for å ha på seg, endte jeg med å prøve på en haug med pinks fra den urbane forfallsretten.

Jeg tror min favoritt en av disse er enten trussel eller frenemy …

Vice leppestift i PDA
Vice leppestift i psyko

Vice leppestift i Menace
Vice leppestift i vev

ANNONSE

Hvis du har spørsmål om noen del av dette utseendet, må du slå meg opp i kommentarene.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post