Dusjhistorier, samt nåværende caudalie kropps favoritter

noen av de aller beste kroppsprodukter fra caudalie
For lengst tid – i flere måneder etter at Connor ble født – så vel som dette kan eller kanskje ikke støy rart, men når jeg skal ta en dusj, ville jeg gråte.

Som, buffl øynene mine. Mine hormoner ble redonk i måneder etter Connors debut. Også hver gang jeg rørte eller kikket ned i min nødsituasjon, brøt jeg meg ned. Jeg ville begynne å tro på den kvelden, så vel som sykepleierne, så vel som bekymringen, så vel som legene kommer inn i rommet for å stille snakk om store alternativer … det var så godt mye.

ANNONSE

Mesteparten av tiden var jeg i stand til å fokusere på sannheten at Connor ble født frisk, så vel som det ville roe meg, men stod der under vannet når du tar en titt på din nakne kropp med ingenting mellom deg som Vel som et stort arr, så vel som å ha lyst på at tingene hadde vist seg annerledes … Jeg følte meg ned av kroppen min. Det er vanskelig å forklare. Uansett, jeg kunne ikke engang snakke om det for en virkelig lang tid.

Som de sier, selv om tiden helbreder alle sår. Jeg gråter ikke lenger i dusjen lenger, yay! Det er tilbake for å være det morsomme, trygge, fornøyde stedet det benyttet til å være.

Nå, la oss snakke om noen dårlige @ ss kroppsprodukter fra caudalie.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis jeg kan dykke best inn i en enorm beholder av caudalie vintreet, ville jeg helt.
Caudalie er en fransk hudpleie linje (tilgjengelig på Sephora) forstått for å legge til antioksidanter fra druene i sine vingårder i Frankrike. De gjør noen av de aller beste fuktighetskremene, så vel som kroppsprodukter der ute, som mine gamle skole faves, deres vintreet kroppsmør ($ 34) så vel som hånden samt neglekrem ($ 15). Begge er rettferdige rike så vel som tykke – så rike at du kan ganske mye kysse disse skalaene på dine skinner Buh-Fae.

Når du går ut av dusjen etter en dag ved bassenget, så vel som din tørre hud, trenger du imidlertid fuktighet, eller hvis du bare krever noen slitesterk hydrering, er de gode.

Fuktighetsgivende Mania fortsetter …

De begge lukter så vel som friske, som myk hvit musk samt friske druer, så vel som den duften er også tilstede i noen andre Caudalie-produkter jeg har brukt i det siste, deres nærende kropps lotion ($ 30) samt foten Charm Cream (fordi, obvs, føttene dine er verdige til å bli bortskjemt, også).

Den nærende lotionen er tynnere enn vintreet kroppssmør, så det tar hurtigere, men det er like fuktighetsgivende. I tillegg til foten sjarm krem ​​($ 15) føles som en tykk pasta. Det tar en stund å jobbe i, men det er helt verdt det siden det gjør hver del av føttene mine – selv min grove ytre hæl (A.K.A. “Parmesanostkanten av kroppen min”) – føl deg fabelaktig myk.

Tocca-fans, du vil like den friske, lette duften av Eau Des Vignes.
Også Eau des Vignes dusjgel ($ 12) samt Eau Des Vignes fersk duft ($ 39), som begge er nye, gjør for tiden min dusj et lykkeligere sted. De lukter musky, blomster og sitrus-y.

ANNONSE

Dusj gel inkluderer fuktighetsgivende aloe vera, så vel som det er en no-såpe formel, så det er sans bobler (tar et minutt å bli utnyttet til), men jeg liker duften. Den har notater av bergamot, Iris samt hvit musk, så vel som det lag godt med duften, som også er som en lys eau du toilette. Fersk så vel som feminin, som noe fra over på Tocca.

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post