Mac Air of Style: En fantastisk ny floral duft for alle typer arrangementer

Mac Air of Style Rollerball ($ 22), en frodig, sensuell floral duft
Jeg forstår ikke hvis jeg diskuterte dette i min siste duftanmeldelse, men blomstrende dufter er noen av mine favoritter. Rose, spesielt, men jasmin, så vel som Gardenia, rangerer også metoden der oppe i mine topper, så da jeg fikk muligheten til å snuse den nye Mac Air Style, tok jeg et dypt pust, så vel som hoppet på sjansen.

Først? Lagene. Jeg liker de forskjellige lagene.

ANNONSE

Ny for våren 2016, så vel som tilbys nå i Mac langsiktige linje, er luft av stil en litt heady, ekstravagant blanding bare myk tilstrekkelig for daglig slitasje.

Beskrivelsen fra Mac får meg til å føle meg litt drømmende …

“Moderne toppnotater av røde datoer samt vilde peonies satt tonen for din kan ikke-timed holdning, økt med en infusjon av hvit pepper. En bukett med absolutt tuberose, oransjeblomst, så vel som Jasmine i hjertet får pulsracing, så vel som føles uopprettelig sterk med overflod av Ylang Ylang samt Orris. Sjarmen er forstørret av en bakgrunn av lær blandet med uvanlige skoger samt vetiver – alle sammen med kremete hint av Tonka bønner, samt gyldne dråper av ravkrystaller, og etterlater en langvarig følelse av varm intimitet. ”

Det er ganske en munnfull, men de er ikke feil! “Varm intimitet” er en ideell metode for å forklare denne kraftige potionen.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Litt av dette går ganske langt …
Jeg har brukt det konsekvent i løpet av den siste uken, så vel som det ser ut til å ha blandet inn i huden min på den mest fantastiske måten. Jeg brukte en t-skjorte til sengs som jeg hadde brukt hele tiden etter å ha brukt rollerballen, så vel som å våkne så mye som fortynnet men fortsatt tilstede duft fortsatt på klærne mine var nettopp som Mac forklarte det: varmt så vel som intimt .

Selv med intense allergi øyne, får Mac Air-stil meg til å føle seg sammen …

ANNONSE

Jeg er ikke sikker på om det er en forskjell mellom duften når den kommer ut av en praktisk rollerball eller når den kommer ut av en faktisk flaske, men så langt jeg kan fortelle, lider den høye kvaliteten.

Mac Air of Style tilbys nå i en 6 ml. Roller sfæren ($ 22), en 20 ml. flaske ($ 30) samt en større 50 ml. flaske ($ 49,50).

Har du snuset det ennå? Hva er dine foretrukne nye dufter i 2016 så langt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post