Mac 240s: Min favoriserte rene for presis avtale med pulverplassering

MAC 240 S! Jeg bruker det hver dag.
Vanligvis prøver jeg å ha på seg den minste minimumsbeløpet med pulver jeg kan komme unna med siden da jeg stabler den på, tror jeg det får meg til å se eldre ut. * Le sukk * Men selv om jeg ikke har på seg tonn, liker jeg fortsatt å ha på seg noen siden det 1) Mellows ut Porene mine, 2) setter grunnlaget mitt / concealer slik at de varer lenger, så vel som 3) reduserer glansen på de utstråle flekkene.

Teknisk er min fave pulver clean du jour en stor øye blanding børste, Mac 240s ($ 34). Det er perfekt for det “bare tilstrekkelig pulver men ikke så godt” se jeg, så vel som jeg liker formen så vel som størrelse. Det er som en XXL-avsmalnende blandingsbørste, så det er praktisk for å påføre et tynt slag på produktet midt i midten av pannen min …

ANNONSE

Så vel som ned på sidene av nesen min (som pleier å være skinnende).

Side MERK: Hvis du liker å kontur, kan denne rene også benyttes for konturering.

Jeg liker også å benytte dette rene for å sette concealer samt fundament under mine øyne, rundt bunnen av neseborene mine så vel som min munn.

Og til slutt er det også praktisk for å myke ut gradienten langs kantene av rødmen, så vel som bronser på kinnene.

ANNONSE

240-tallet er litt vanskelig å finne, men det er fortsatt tilbudt på Macy’s nettside. Ta det hvis du har sjansen! Jeg vil også fortsette å lete etter Duper, så vel som vær så snill, la meg forstå om du oppdager en.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post